Новини Кіно 03.11.2023 о 11:46 comment views icon

Другий сезон «The Last of Us‎» від HBO вийде не так швидко, як ми очікували — точно не раніше 2025 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Другий сезон «The Last of Us‎» від HBO вийде не так швидко, як ми очікували — точно не раніше 2025 року

У січні шоуранер Крейг Мезін повідомив, що продовження серіалу «‎у роботі», а нині в HBO уточнили, що виробництво стартує лише на початку 2024-го.

За словами керівника контенту HBO та Max Кейсі Блойса виробництво шоу очікувано перенесли через страйки акторів та сценаристів. Другого сезону «The Last of Us‎», за даними Variety, також немає у планах HBO на 2024 рік, тож він точно вийде не раніше 2025-го.

Інший співавтор та творець ігрової серії The Last of Us Ніл Дракманн у вересні оголосив, що сценарії другого сезону «‎вже намічені». В іншому інтерв’ю Мезін сказав, що подав сценарій для першого епізоду безпосередньо перед початком страйку сценаристів.

Дебютний сезон шоу, заснований на подіях гри The Last of Us, випущеній для PS3 у 2013 році, складався з 9 епізодів, які під час трансляцій невпинно били рекорди з переглядів. Згодом «Останні з нас» досяг звання серіалу, який переглядали найбільше на HBO за весь час, та номінували на 24 премії «Еммі». Про те, що серіал подовжено, оголосили за два тижні після виходу останньої серії першого у березні. А вже у серпні співавтори анонсували аж 4 сезони для постапокаліптичного шоу.

Другий сезон адаптуватиме другу гру серії The Last of Us Part 2, а дія розгортатиметься після травматичних подій у лікарні Санта-Барбари. Тут з’явиться персонаж Еббі щодо того, хто є її зіграє, шоуранери остаточної відповіді не давали, хоча здається розглядали кандидаток. Тим часом за чутками роль пропонували Флоренс П’ю («Оппенгеймер‎»), а також розглядали Шеннон Беррі («The Wilds»).

Щодо решти лінійки контенту HBO, то другий сезон «‎Дому дракона» вийде «на початку літа» 2024 року (і днями трейлер показали ексклюзивно журналістам, хоча заборонили розголошувати про що там йшлось). Третій сезон «Білого лотоса» і продовження «Ласкаво просимо в Деррі», згідно з Deadline, заплановані на 2025 рік.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: