Новини Новини 25.05.2022 о 16:25 comment views icon

Фанат Minecraft відтворив 3D-версію картини Ван Гога «Зоряна ніч»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

ChrisDaCow, досвідчений гравець Minecraft, після місяця роботи зумів відтворити одну із найвідоміших картин художника.

Зіркова ніч – це, безперечно, одна з найвідоміших робіт художника Вінсента Ван Гога. Картина, написана маслом і безпомилково пізнавана навіть тими, хто не дуже добре розуміється на живописі, зберігається в Музеї сучасного мистецтва з 1941 року. ChrisDaCow, який дуже захоплюється творчістю Ван Гога, присвятив цілий місяць свого життя тому, щоб якнайточніше відтворити «Зоряну ніч» у Minecraft. Результат, як ви можете бачити на відео, є абсолютно дивовижним.


В іншому відео він підсумовує місяць роботи. У ролику можна побачити весь процес: від початку концепції проєкту до кінцевого результату. В інтерв’ю PCGamer ChrisDaCow заявив, що результат його роботи – це плід «багаторічної практики та любові до ремесла».

ChrisDaCow пояснює, що після завершення проєкту Ван Гог став його улюбленим художником.

«Я розпочав цю роботу, бо зіркова ніч здається таким гарним місцем для прогулянок. Я хотів мати можливість подивитися на місто зсередини та дійсно побачити небо «Зоряної ночі» Ван Гога. Цікаво, що до початку роботи я не був великим шанувальником Ван Гога, але після створення всієї конструкції він безперечно став моїм улюбленим художником», – сказав він, коли його запитали, чому він вирішив взятися за цей проєкт.

Онлайн-курс Front-end developer від Mate academy.
Закінчуйте курс з гнучким графіком Front-end developer та починайте заробляти вже через 7 місяців! Допоможемо з працевлаштуванням!
Отримати знижку на курс

Що стосується використання перспективи для відтворення зображення, автор коментує, що йому довелося побудувати «вимушену перспективу», оскільки Minecraft «недостатньо великий, щоб перенести потрібну фактичну відстань».

Видео по Minecraft собрали более 1 трлн просмотров на YouTube. Такого не удавалось ни одной игре

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: