Новини Новини 05.11.2022 о 10:18 comment views icon

HBO закрив серіал ”Світ Дикого Заходу” / Westworld на четвертому сезоні

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

HBO оголосила, що скасовує науково-фантастичну драму після виходу чотирьох сезонів — фінал останнього транслювався ще у серпні.

У заяві HBO кажуть: 

“Ліза та Джон і з кожним новим сезоном виходили на новий рівень. Ми безмежно вдячні їм, неймовірно талановитим акторам, продюсерам та знімальній групі, а також усім нашим партнерам із Kilter Films, Bad Robot та Warner Bros. Television. Було хвилююче приєднатися до них у цій подорожі”.

«Світ Дикого Заходу», створений Лізою Джой та Джонатаном Ноланом, міг стати наступною «Грою престолів» у мережі. Принаймні на початку. Серіал отримав дев’ять премій «Еммі», у ньому знімалися Еван Рейчел Вуд, Ед Харріс, Джеффрі Райт, Тесса Томпсон, Тандіві Ньютон, Люк Хемсворт та Аарон Пол.

Але, на жаль, «Світ Дикого Заходу» ніколи не отримає п’ятого сезону, на який сподівався Нолан.

Ймовірно, в HBO ухвалили рішення після того, як побачили, що рейтинги глядачів «Світу Дикого Заходу» продовжують падати. Наприклад, за даними The Wrap, фінал третього сезону залучив лише 1,8 мільйона глядачів на різних платформах, що на 18% менше, ніж фінал другого сезону.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Шанувальники та критики чекали на провал. “Не буду вдавати, що не очікував на це. Одне з найкращих шоу. Дякую за чудових 6 років”, – написав один із фанів у Twitter.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Генеральний директор Warner Bros. Discovery Девід Заслав вже кілька місяців займається скороченням витрат, відклавши довгоочікуваний фільм Batgirl / «Бетдівчина» і скасувавши кілька шоу, які вважали невдалими.

«Ми спеціально вимірюємо, як ідуть шоу. Постараюсь бути дуже зрозумілим — ми не позбулися жодного шоу, яке нам допомагає… Це справа невдала, але ми краще візьмемо ці гроші та витратимо їх знову, і матимемо шанс зробити шоу, яке буде цікавим і викликати захоплення», — сказав Заслав під час нещодавнього фінансового звіту.

Заслав також зазначив, що компанія зосередиться на популярних франшизах, включаючи “Супермена”, “Гаррі Поттера” та “Гру престолів”. Він особливо багато говорив про покращення списку DC. Компанія навіть запросила режисера Marvel Джеймса Ганна та продюсера Пітера Сафрана як головних виконавчих директорів DC Studios.

Джерело: Techcrunch

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: