Новини Кіно 18.07.2024 о 14:05 comment views icon

«Месники 5» у пошуках режисера — Marvel налаштована повернути братів Руссо

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Месники 5» у пошуках режисера — Marvel налаштована повернути братів Руссо

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Наразі режисери, які зняли «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення», ведуть перемовини про повернення до кіновсесвіту Marvel.

Джо та Ентоні Руссо також працювали над фільмами «Перший месник: Друга війна» та «Перший месник: Протистояння».

Згідно з перемовинами, про які вперше повідомив The Hollywood Reporter, режисерський дует потенційно працюватиме над двома наступними фільмами про «Месників», які раніше були публічно відомі під назвами «Месники: Династія Канґа» і  «Месники: Таємні війни» (хоча Marvel все ще вирішує, як обіграти відхід Джонатана Мейджорса з ролі Канга Завойовника після звинувачень у переслідуванні).

Торік режисер Дестін Деніел Креттон пішов з проєкту «Месники 5», а серед нових кандидатів розглядали Шона Леві («Дедпул і Росомаха»). Але, схоже, Marvel зрештою вирішила обрати неодноразово перевірений варіант.

Релізи п’ятих та шостих «Месників» наразі заплановані на 1 травня 2026 року та 7 травня 2027 року відповідно.

«Месники 5» повернуть 60+ персонажів Marvel — ймовірно, з режисером «Дедпула й Росомахи» на борту

Онлайн-курс повного дня Front-end developer від Mate academy.
Курс Front-end developer допоможе вам підготуватись до карʼєри в IT з нуля. На вас чекає багато практики та досвідчені ментори. .
Отримати знижку на курс

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: