Новини Кіно 19.07.2024 о 09:40 comment views icon

На Apple TV+ вийшов мінісеріал «Леді в озері» — трилер з репортеркою Наталі Портман, яка розслідує загадкові вбивства

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

На Apple TV+ вийшов мінісеріал «Леді в озері» — трилер з репортеркою Наталі Портман, яка розслідує загадкові вбивства

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Серіал «Леді в озері» заснований на реальних подіях, описаних в романі письменниці Лори Ліппман.

Події серіалу розгортаються в Балтиморі 1960-х років, коли місцева репортерка Медді Шварц залишає свого чоловіка заради кар’єри та вирішує самостійно розслідувати два таємничі вбивства 11-річної єврейки Тесси Файн та 33-річної Клео Шервуд, яка боролася за права темношкірих людей.

Головні ролі взяли на себе Наталі Портман (телевізійний дебют акторки у головній ролі) та Мозес Інґрам («Обі-Ван Кенобі»), а режисеркою виступила Альма Хар’ель.

Наразі на Apple TV+ доступні перші два епізоди «Леді в озері» (з українськими субтитрами) — решта з загалом семи виходитимуть щоп’ятниці.

Найцікавіші нові серіали липня 2024 року

Курс-професія "Unreal Engine Developer" від robot_dreams.
Отримайте фундаментальні знання з розробки ігор, навчіться кодити на С++ та використовувати Blueprints і Gameplay Ability System, щоб створювати віртуальні всесвіти на топовому рівні.
Про курс

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: