Новини Кіно 27.07.2023 о 10:01 comment views icon

На Netflix вийшов фінал третього сезону «Відьмака» — останні три серії з Генрі Кавіллом в ролі Ґеральта

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

27 липня на Netflix, як і очікувалося, завершився третій сезон «Відьмака» — три останні серії продовження серіалу за фентезійним циклом Анджея Сапковського з Генрі Кавіллом у ролі Ґеральта вже доступні для перегляду в бібліотеці стримінгу з повноцінним (студійним) українським дубляжем.

На Netflix вийшов фінал третього сезону «Відьмака» — останні три серії з Генрі Кавіллом в ролі Ґеральта

Загальний хронометраж фінальних епізодів — майже 3 години. Нагадаємо, третій сезон адаптує четверту книгу циклу «Час погорди» (загалом у цикл входить вісім книг). Як пам’ятаєте, перший сезон є здебільшого вільною інтерпретацією деяких оповідань перших двох книг саги про Відьмака («Останнє бажання» та «Меч Призначення»), а другий заснований на третій книзі «Кров ельфів» та частково на оповіданнях з попередніх вищезгаданих збірок.

Це останній сезон для Генрі Кавілла, з яким у багатьох асоціювався проєкт — як вже неодноразово повідомлялося, з четвертого сезону актора замінить Ліам Хемсворт, молодший з трьох братів Хемсвортів («Нестримні 2» і «Голодні ігри»). Продюсери «Відьмака» Томаш Багінський та Стів Гауб дуже обіцяли, що зміна Генрі Кавілла на Ліама Хемсворта не вибиватиметься із літературного канону, а сама передача медальйона та мечів пройде «гладесенько-рівнесенько». Хай там як, шоу досі тримається в топах найпопулярніших англомовних серіалів в різних країнах попри антирекорд серед глядацьких оцінок — 24% «свіжості» на Rotten Tomatoes та 2,2 бала з 10 на Metacritic.

Netflix вже продовжив «Відьмака» на два сезони вперед — виробництво п’ятого має стартувати невдовзі після завершення знімань четвертого, які нещодавно перенесли на 2024 рік через спільний страйк сценаристів та акторів в Голлівуді. Тобто раніше 2025-го четвертий сезон можна не чекати.

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація

Netflix відкладає виробництво 4-го сезону «‎Відьмака» – поки на 2024-й рік

  • Другий сезон «Відьмака» вийшов на Netflix 17 грудня 2021 року (через два роки після першого) та увійшов в топ-10 найпопулярніших англомовних серіалів в історії Netflix. Нагадаємо, шоу засноване на книгах відомого польського письменника Анджея Сапковського й ніяк не пов’язане з іграми CD Projekt RED.
  • Раніше на Netflix вийшов анімаційний фільм «Відьмак: Кошмар вовка» / «The Witcher: Nightmare of the Wolf», який отримав схвальні відгуки, а також приквел «Кровне походження», який відзначився антирекордом як найменш оцінений серіал Netflix за всю історію. Також в планах Netflix ще щонайменше два проєкти за всесвітом Відьмака — анімаційний фільм та мультсеріал для дітей.
  • У липні повідомлялося, що Netflix достроково завершив знімання другого спінофа «Відьмака» — про банду Щурів. Найімовірніше, він зрештою виявиться мінісеріалом із 4-5 епізодів, або фільмом.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: