Новини Софт 09.01.2024 о 16:42 comment views icon

YouTube оновив політику — заборонені ШІ-генеровані відео, які «‎реалістично імітують» померлих або побитих дітей, а також жертв злочинів і смертей

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

YouTube оновив політику — заборонені ШІ-генеровані відео, які «‎реалістично імітують» померлих або побитих дітей, а також жертв злочинів і смертей

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

YouTube змінив власні правила щодо переслідувань і кіберзалякування у відповідь на поширення ШІ-контенту про гучні кримінальні справи, який зображує людей з подальшим описом насилля. На деяких відео присутні реалістичні голоси дітей, а сім’ї жертв вже назвали такі ролики «‎жахливими».

Відтепер на відеоплатформі подібний контент заборонений — його описують із формулюванням: «‎такий, що реалістично імітує померлих або побитих дітей, а також жертв злочинів або смертельних подій».

За порушення передбачене попередження та вилучення контенту з каналу, а також тимчасове обмеження користувача у діях на платформі. Наприклад, за першого попередження користувач не зможе завантажувати відео протягом тижня, а за повторного, протягом 90 днів, штрафні санкції збільшать із можливістю повного видалення каналу.

У США соцмережі заробили $11 млрд на показі реклами неповнолітнім — найбільший дохід в Instagram, YouTube та TikTok

Раніше YouTube дозволив монетизувати відео з тверкингом та грудним вигодовуванням, а також оновив правила щодо використання ШІ на платформі — студії зможуть видаляти контент, який імітує голоси чи музику артистів, а автори тим часом будуть зобов’язані позначати контент, для створення якого використовувались генеративні технології.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: