Статті Кіно 01.07.2024 о 14:00 comment views icon

Найцікавіші нові фільми липня 2024 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg

Денис Федорук

Автор статей та рецензій

Найцікавіші нові фільми липня 2024 року

Поліцейський із Беверлі-Гіллз та Ґрю з «Нікчемного я». Ченнінґ Татум та Скарлетт Йоганссон на тлі космічних перегонів США й Радянського Союзу. Порнозірка Максін Мінкс та підприємиця у галузі виробництва шампанських вин Барба-Ніколь Кліко-Понсарден. Зрештою, Дедпул і Росомаха. Усі ці та інші персонажі будуть претендувати на увагу глядачів у липні. Детальніше про кожного з них читайте в нашому традиційному кінодайджесті.

«Поліцейський із Беверлі Гіллз: Аксель Ф.» / Beverly Hills Cop: Axel F

Жанр: комедійний бойовик
Дата прем’єри: 3 липня
Реліз: Netflix

Аксель Фоулі знову у справі. І він знову у Беверлі-Гіллз. Об’єднавши зусилля з донькою Джейн, її бойфрендом Боббі та своїм старим другом Біллі Роузвудом, головний герой близький до того, щоб розкрити страшну-престрашну змову.

«Аксель Ф.» — вже четверта частина франшизи «Поліцейський із Беверлі-Гіллз» з незмінним Едді Мерфі у головній ролі. Знаходячись у виробничому пеклі, стрічка нарешті виходить на екрани, і відбувається це аж через 40 років після прем’єри першого фільму та через 30 після виходу третього.

«Нікчемний я 4» / Despicable Me 4

Жанр: анімаційна пригодницька комедія
Дата прем’єри: 4 липня
Реліз: кінотеатри

Онлайн-курс "Математика тастатистика для Data Science" від robot_dreams.
Навчіться проводити статистичний аналіз даних за допомогою Python та розвиньте математичне мислення для розв’язання реальних завдань Data Science.
Детальніше про курс

У великому сімействі Ґрю поповнення, але святкувати цю визначну подію ніколи, адже головного героя чекає зустріч з надзвичайно могутнім ворогом. Ну і, звісно ж, тут не обійдеться без жовтих розбишак Посіпак.

«Нікчемний я 4», як неважко здогадатися, становить вже четверту частину основної серії в межах однойменної франшизи та шосту загалом. На момент написання тексту рейтинг кінокритиків на агрегаторі Rotten Tomatoes сягає 63% позитивних відгуків на основі 24 оглядів.

«МаХХХін» / MaXXXine 

Жанр: слешер
Дата прем’єри: 4 липня
Реліз: кінотеатри

Онлайн-курс "Математика тастатистика для Data Science" від robot_dreams.
Навчіться проводити статистичний аналіз даних за допомогою Python та розвиньте математичне мислення для розв’язання реальних завдань Data Science.
Детальніше про курс

Переживши техаську різанину, акторка Максін Мінкс все ще мріє про успішну кінокар’єру та голлівудську славу. Але далі ролей у фільмах для дорослих їй пройти поки не вдається. Та це перестає бути головним болем для Максін, коли у середині 80-х в Лос-Анджелесі з’являється серійний вбивця, відомий як Нічний мисливець.

«МаХХХін» — кінцева частина кривавої горор-трилогії «Х» Ті Веста та студії А24, до якої також входять слешери «Х» та «Перл». Головну роль у всіх трьох проєктах виконала Міа Ґот, яка вже отримала статус «королеви крику». Пройнятися вайбом Лос-Анджелеса 80-х можна буде у кіно з 4 липня.

«Віджа: Потойбічний вимір» / The 100 Candles Game: The Last Possession

Жанр: фільм жахів про надприродне
Дата прем’єри: 4 липня
Реліз: кінотеатри

Одного разу група блогерів вирішує провести ритуал у маєтку «чорної графині», котра таємниче зникла після сеансу гри, що вела у потойбічний вимір. Але горе інфлюенсери впускають у наш світ темні сили, і вижити у цій битві з демонами зможуть далеко не усі.

«Космічний курсант» / Space Cadet

Жанр: комедія
Дата прем’єри: 4 липня
Реліз: Prime Video

Тусовниця з Флориди Рекс навіть не мріяла про таке, але, завдяки щасливому збігу обставин, вона стає учасницею космічної програми НАСА. Заковика у тому, що свою готовність реалізуватися дівчина має довести на практиці.

«Судна нічка» / Wake Up

Жанр: трилер
Дата прем’єри: 4 липня
Реліз: кінотеатри

Група молодих екоактивістів проникає у супермаркет вночі та починає закликати до захисту природи через соціальні мережі. Але влаштований у приміщенні магазину погром точно не сподобається двом охоронцям. Цей конфлікт набирає максимальних обертів, коли один з них має намір влаштувати справжню криваву різанину.

«Забери мене на Місяць» / Fly Me to the Moon

Жанр: романтична комедія, драма
Дата прем’єри: 11 липня
Реліз: кінотеатри

60-ті роки минулого сторіччя, у розпалі космічні перегони між США та Радянським Союзом. Директор НАСА Коул Девіс, відповідальний за запуск Аполлона-11, змушений співпрацювати з маркетологинею Келлі Джонс, покликаною покращити імідж управління та організувати запасний варіант звіту щодо місії, котрий полягає у фальсифікації висадки на Місяць.

На знімальному майданчику цієї романтичної комедії з нотками сатири зібрався симпатичний акторський склад — Ченнінґ Татум, Скарлетт Йоганссон та Вуді Гаррельсон. Бюджет стрічки склав 100 мільйонів доларів, що для такого жанру, враховуючи навколокосмічний сетинг і зірковість касту, зовсім не мало.

«Смерчі» / Twisters

Жанр: фільм-катастрофа
Дата прем’єри: 11 липня
Реліз: кінотеатри

Мисливиця за торнадо Кейт Картер приймає пропозицію від свого друга Хаві вирушити на відкриті рівнини, щоб протестувати нову революційну систему стеження. Незабаром їхні шляхи перетинаються з чарівною, але безрозсудною зіркою соцмереж Тайлером Овенсом, котрий не може уявити своє життя без гонитв за штормами. Сезон торнадо посилюється, та цього разу героям доведеться не насолоджуватися екстримом, а боротися за власне життя з невгамовними силами природи.

«Смерчі» позиціюється як сиквел фільму-катастрофи «Смерч» (1996), головні ролі у якому виконали Білл Пекстон та Гелен Гант. До речі, та стрічка стала однією з найперших, що була випущена на DVD у Сполучених Штатах.

«Збирач кісток» / Boneyard

Жанр: кримінальний трилер
Дата прем’єри: 18 липня
Реліз: кінотеатри

Агент ФБР Петровік та шеф поліції Альбукерке Картер намагаються вистежити серійного вбивцю, відомого як «Збирач кісток». Але Картер підозрює, що душогубом цілком може бути хтось із його людей. У сюжеті, заснованому на реальних подіях, фігуруватимуть Мел Ґібсон, Браян Ван Голт та Кертіс Джексон, більш відомий як репер 50 Cent.

«Мадам Кліко» / Widow Clicquot

Жанр: біографічна драма
Дата прем’єри: 18 липня
Реліз: кінотеатри

У розпал наполеонівських війн, чоловік Барби-Ніколь Кліко-Понсарден, Франсуа, помирає. У 1772 році його батько заснував невелику виноробню і вже хотів було продавати виноградники. Але настирлива невістка вмовляє його не робити цього. Радником мадам Кліко у бізнесі стає виноторговець Луї Боне, котрий допомагає їй обійти торгове ембарго Наполеона. Згодом ділові стосунки переростають в особисті, що призводить до неочікуваних наслідків.

Сюжет стрічки заснований на однойменній книзі американо-канадської письменниці Тілар Дж. Маццео, а титульну роль виконала Гейлі Беннетт.

«Мій шпигун: Вічне місто» / My Spy: The Eternal City

Жанр: шпигунська комедія, бойовик
Дата прем’єри: 18 липня
Реліз: Prime Video

Джей-Джей погоджується супроводжувати юну Софі під час її шкільної поїздки до Італії. Та навіть там герої знаходять пригоди на свою голову, адже у Римі вони виявляються залучені у зловісну змову, націлену на главу ЦРУ та його сина.

«Вічне місто» — продовження комедійно-шпигунського бойовика «Мій шпигун», котрий вийшов на екрани у 2020 році. До своїх ролей повертаються Дейв Батіста та Хлоя Коулман.

«Дедпул і Росомаха» / Deadpool & Wolverine

Жанр: супергеройський комедійний екшн
Дата прем’єри: 25 липня
Реліз: кінотеатри

Через шість років після подій «Дедпула 2» Вейд Вілсон живе тихим життям, залишивши супергеройський костюм у шафі. Але Управління часовими змінами — бюрократична організація, що фігурувала у серіалі «Локі», втягує балакучого найманця у нову пригоду. Коли його рідний світ стикається з глобальною загрозою, Вілсон неохоче об’єднує зусилля з Росомахою у місії, яка змінить усю історію кіновсесвіту Marvel.

«Дедпул і Росомаха» — 34-й загалом та єдиний у 2024 році фільм в межах КВМ, який повертає Г’ю Джекмана до його найвідомішої ролі та обіцяє ще декілька цікавих появ. Режисурою стрічки займався Шон Леві, котрий вже не вперше співпрацює з Раяном Рейнольдсом. До цього вони зустрічалися на знімальному майданчику фільмів «Персонаж» (2021) та «Проєкт “Адам”» (2022). Так само як неканонічний Дедпул та Росомаха вже зустрічалися у блокбастері «Люди-Х: Росомаха» у 2009 році. Знижувати IQ глядачів розпочнуть з 25 липня.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: