Новини Авто 31.07.2024 о 16:48 comment views icon

Фанат виліз на Tesla Cybertruck, щоб довести його міцність — розчавив лобове скло і вдав, що все нормально

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Фанат виліз на Tesla Cybertruck, щоб довести його міцність — розчавив лобове скло і вдав, що все нормально

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Ілон Маск переконує, що Tesla Cybertruck є найміцнішим авто, яке можна купити за гроші — попри численні негаразди. Фанат електропікапа довів, що машина не така вже міцна, а деякі люди занадто самовпевнені.

Реальність часто відрізняється від думок фанатів — як і цього разу. Автор відео вирішив довести міцність лобового скла Cybertruck, для чого просто ходив по двох автівках ногами. Але щось пішло не так, а він удав, що нічого не сталося.

«Ця річ створена, щоб прослужити довго. Я просто зараз ходжу по ній», — з цими словами він виліз на капот, а потім на скло.

Одне з найбільших у галузі, лобове скло Cybertruck помітно прогинається, також чути тріскіт. Можна помітити тріщину уздовж його правого боку. Ця помилка фактично може коштувати $1900 та, ймовірно, виведе пікап з ладу на довгий час.

Попри все, автор відео просто поводиться ніби нічого не сталося.

Завдяки численним негараздам Tesla Cybertruck, і не останньою чергою через відношення до самого Ілона Маска, авто зараз не надто популярне і є постійним об’єктом для жартів. Це дуже не подобається автору.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

«Це так смішно, це найбільш американська машина. Ви всі ненавидите цей пыкап, хоча він переосмислює те, чим вони мали стати. Tesla виготовляє більшість автомобілів, вироблених в Америці за цей період», — фанат продовжує захищати авто навіть після того, як розчавив скло.

Тож, фанатизм іноді може бути у буквальному сенсі сліпим та руйнівним. Якщо щось подобається — це не означає, що воно бездоганне.

Якщо розбився, то з кінцями — Tesla Cybertruck майже неможливо ремонтувати

Джерело: The Byte

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: