Новини Кіно 27.06.2024 о 16:53 comment views icon

«Повільні коні» / Slow Horses від Apple TV+ — перший погляд на продовження шпигунського серіалу з Ґері Олдменом (прем’єра 4 вересня)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Повільні коні» / Slow Horses від Apple TV+ — перший погляд на продовження шпигунського серіалу з Ґері Олдменом (прем’єра 4 вересня)

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Apple TV+ опублікувала перші зображення четвертого сезону серіалу «Повільні коні» та поділилась датою прем’єри.

Четвертий сезон адаптує четвертий роман серії «Slough House» Міка Геррона.

Ґері Олдмен знову постає у ролі ватажка відділу шпигунів «Слау-хаус» Джексона Лемба, також до серіалу повертаються Крістін Скотт Томас, Джек Лоуден, Саскія Рівз, Розалінд Елеазар, Крістофер Чанг, Еймі-Фіон Едвардс, Кадіфф Кірван і Джонатан Прайс. Серед новачків — Г’юго Вівінг, Джоанна Скенлан, Рут Бредлі, Том Брук і Джеймс Калліс.

Керує четвертим сезоном режисер Адам Рендалл («Я тебе бачу»).

Згідно із синопсисом четвертий сезон відкриється «несподіваним бомбардуванням, яке підриває особисті таємниці, розхитуючи й без того нестабільні основи Слау-хаус».

Четвертий сезон серіалу «Повільні коні» дебютує на Apple TV+ 4 вересня із двома епізодами — нові виходитимуть щосереди до жовтня.

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: