Новини Технології 24.05.2022 о 14:23 comment views icon

Starlink на колесах. SpaceX розширює супутниковий інтернет на автофургони

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Starlink запустив новий продукт для будинків на колесах. Зазвичай від подання заявки на тарілку та послугу супутникового інтернету до їх отримання витрачається багато часу, і список очікування вже розтягнувся до 2023 року. Але послуга Starlink для будинків на колесах вже доступна зараз. Щоправда, є нюанс: мережеві ресурси для нього завжди є непріоритетними, а послуга коштує $135, що на $25 більше, ніж звичайне підключення Starlink.

Іншими словами, нова послуга коштує стільки ж, скільки стандартне з’єднання Starlink з функцією портативності, представленої ще в березні. Вона дозволяє клієнтам користуватися послугою, перебуваючи далеко від дому. Однак таке з’єднання має на увазі, що користувач має домашній комплект. Ще одна відмінність полягає в тому, що продукт для автофургонів дає клієнтам можливість зупиняти та відновлювати обслуговування, щоб вони могли контролювати час початку та закінчення виставлення рахунків.

Оскільки мережа не має пріоритету для будинків на колесах, підключення користувачів може бути повільним і уривчастим у перевантажених районах та в години пік.

«Заявлені швидкості та безперебійне використання послуги не гарантуються», – написала компанія на своїй сторінці, давши зрозуміти зацікавленим клієнтам, що пріоритет надається домашнім користувачам.

Ще один мінус послуги не можна використовувати антени Starlink під час руху. Глава SpaceX Ілон Маск також додав у Твіттері, що тарілка надто велика для автомобілів, хоча це не завадило щонайменше одному користувачеві прикрутити її до капота.

Starlink вже працює в 32-х країнах світу (і в Україні) — карта доступності

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: