Новини Кіно 10.06.2024 о 20:53 comment views icon

«Таємниця бункера» / Silo — перший погляд на 2-й сезон постапокаліптичного серіалу Apple TV+

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Таємниця бункера» / Silo — перший погляд на 2-й сезон постапокаліптичного серіалу Apple TV+

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Перед початком WWDC 2024 Apple запустила трейлер з анонсами фільмів та шоу на Apple TV+ — серед іншого із першим поглядом на продовження популярних науково-фантастичних серіалів «Таємниця бункера» / Silo та «Розрив» / Severance.

Severance
Перший погляд на продовження серіалу Severance

Перший сезон «Розриву» — так званої офісної історії жахів — завершився у серпні 2022 року, і новин про продовження майже не було, за винятком коротких анонсів про потенційний кастинг.

Постапокаліптичний серіал «Таємниця бункера» тим часом завершив перший сезон торік у травні. Його дія відбувається у майбутньому, де світ майже не придатний для життя — 10 тисяч останніх людей на Землі увесь час перебувають у гігантському підземному бункері. Хто його побудував та коли — невідомо, однак інженерка, яка намагається дізнатися, хто вбив її коханого, під час розслідування розкриває чимало неочікуваних таємниць цього прихистку.

Головні ролі зіграли Ребека Фергюсон, Коммон, Рашида Джонс, Тім Роббінс, Ієн Глен, Сієнна Гіллорі та Девід Оєлово. Нижче кілька зображень з нового сезону:

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: