Новини Софт 18.06.2024 о 12:57 comment views icon

TikTok раптово запустив нову соцмережу Whee — застосунок без анонсу з’явився у Google Play

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Творці TikTok, надпопулярного застосунку для коротких відео, як виявилось, працювали над новою програмою — вона називається Whee і вже є в переліку Google Play.

Першим на появу Whee звернув увагу засновник APKMirror Артем Руссаковський (родом з України).

Наразі застосунок доступний для завантаження у Google Play (для обмеженого переліку країн) — з кількістю завантажень всього 10+. Файли APK Whee також розміщені на сторонніх сайтах.

Розробник TikTok Pte. Ltd. описує Whee як нову соціальну програму, яка може підтримувати зв’язок користувачів із їхніми близькими друзями «через спонтанні моменти життя». В офіційному описі сказано, що застосунок дозволить знімати та ділитися фото, «які побачать лише ваші друзі» — одним словом, щось на кшталт чергового Instagram.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Нагадаємо, що в самого TikTok наразі великі проблеми в США — законодавці вимагають заблокувати застосунок, якщо він не перейде до нового власника. В Україні також запустили петицію щодо заборони соцмережі через її зв’язок з Китаєм та поширення дезінформації й російської пропаганди — наразі вона зібрала понад 11 000 голосів з 25 000 необхідних.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: