Новини Кіно 10.07.2024 о 18:37 comment views icon

Трейлер серіалу «Декамерон» — секс, вино і бубонна чума на Netflix з 25 липня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Трейлер серіалу «Декамерон» — секс, вино і бубонна чума на Netflix з 25 липня

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Netflix готується до розваг в провінційній Італії з новим серіалом «Декамерон».

Дія «Декамерону» розгортається у 1348 році, коли Чорна смерть вражає Флоренцію. Група дворян з прислугою переїжджає до великого маєтку, щоб перечекати чуму, і влаштовує розкішну вечірку, яка згодом перетвориться на боротьбу за життя за участю яскравих, хитрих та дещо епатажних персонажів.

Творці серіалу — Кетлін Джордан, яка працювала над «Юними мисливцями за головами», та Дженджі Кохан, шоуранерка проєкту «Помаранчевий — хіт сезону».

У головних ролях постають Тоні Гейл, Зося Мемет та Сірша-Моніка Джексон. Серед другорядного акторського складу можна побачити Таню Рейнольдс, відому за серіалом «Сексуальна освіта».

«Декамерон» вийде на Netflix 25 липня.

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: