Новини Кіно 28.07.2023 о 14:42 comment views icon

Церемонію вручення «Еммі» перенесли через подвійні страйки в Голлівуді – ймовірно, на січень 2024 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

На премію раніше не впливала навіть пандемія, востаннє «‎Еммі» відкладали у 2001 році – після терактів 11 вересня.

Шоу мало відбутися 18 вересня 2023 року у Лос-Анджелесі, однак телевізійні академії та медіакомпанія Fox, яка мала транслювати захід, повідомили про перенесення, пише Variety.

Ймовірно, нова дата буде призначена на січень 2024 року. 

Рішення було прийнято через подвійні страйки в кіноіндустрії, які нині охопили Голлівуд – у травні протестувати розпочали сценаристи, а в липні до них приєдналася профспілка акторів SAG-AFTRA після того, як переговори з голлівудськими студіями щодо нового контракту зазнали краху.

Востаннє подвійні страйки в Голлівуді відбувалися ще у 1960-х роках, коли Рональд Рейган був президентом Гільдії кіноакторів. Вимоги нинішніх в основному стосуються вищої зарплатні, збільшення залишкових платежів (типу роялті) від потокових сервісів і перешкоди використання штучного інтелекту для збереження робочих місць в галузі.

Багато виробництв вже було закрито, хоча деякі зйомки фільмів і серіалів, для яких були завершені сценарії, тривали.  Warner Bros. вже перенесла «‎Претендентів» з Зендеєю з вересня 2023 на квітень 2024 року, також розглядає можливість відкласти другу «‎Дюну»

Кіноклуб "Забагато драми" від Skvot.
10 лекцій та 10 практикумів, щоб зрозуміти мистецтво кіномови.Сформуй власний смак та бібліотеку фільмів і навчись писати рецензії.
Програма кіноклубу

В Disney йдуть подібні розмови  – студія відклала вихід «Бідолах» Йоргоса Лантімоса з 8 вересня на 8 грудня та розглядає нові графіки для анімаційного фільму «Бажання», комедії Тайки Вайтіті «‎Наступний гол – переможний» та «‎Журналу мрії» з Джонатом Мейнджорсом. Також у компанії переглянули розклад фільмів 2024-2025 років – нові дати випуску отримали зокрема третій «‎Аватар» та «‎‎Зоряні війни» з Дейзі Рідлі.

Автор «‎Гри престолів» Джордж Р. Р. Мартін назвав нинішні страйки «‎найважливішими в його житті» та повідомив, що припинив угоду з HBO. Щодо другого сезону приквелу «‎Гри престолів» – «‎Дому дракона» – то всі сценарії, за словами письменника, були завершені до початку протестів.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: