Новини Новини 08.12.2022 о 10:17 comment views icon

У новому фільмі Netflix «Блідно-блакитне око» герой Крістіана Бейла розслідує ритуальні вбивства разом з Едгаром По – прем’єра 6 січня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Netflix представив трейлер фільму «Блідно-блакитне око», похмурої детективної драми з Крістіаном Бейлом у головній ролі. У центрі оповідання – загадкові вбивства у Військовій академії США у 1830 році, які розслідує ветеран армії Август Лендор у виконанні Бейла та юний кадет Едгара Аллан По, якого грає Гаррі Меллінг.

Бледно-голубой глаз

Трейлер проливає світло на культовий характер вбивств. Мета головного героя – знайти розгадку якнайшвидше, щоб запобігти більшій кількості смертей.

Фільм, що заснований на романі Луї Баярда з аналогічною назвою, створений Скоттом Купером, котрий виступив у ролі сценариста, режисера та продюсера. Цей фільм стане третьою спільною роботою Бейла та Купера після «З пекла» та «Недругів». Netflix викупив права на історію за $55 млн у європейських правовласників.

Бледно-голубой глаз

Крім Бейла та Меллінга у фільмі знімалися Джилліан Андерсон, Роберт Дюваль, Люсі Бойнтон («Богемна рапсодія»), Тобі Джонс («Перша корова»), Шарлотта Генсбур («Антихрист»), Гаррі Лоуті («Промисловість»), Саймон “Карнівал Роу”) і Тімоті Сполл (“Містер Тернер”), Фред Хечінгер (трилогія “Вулиця страху”), Хедлі Робінсон (“Мокси”), Джоуї Брукс (“Гра Моллі”), Бреннан Кіл Кук (“Зустріч”), Гідеон Глік («Дивовижна місіс Мейзел»), Метт Хелм («Трагедія Макбета»), Стівен Майєр («Змова проти Америки») та Чарлі Тахен («Озарк»).

Онлайн-курс "Арт Менеджер" від Skvot.
Навчіться шукати фінансування та планувати бюджет, керувати командою, запускати артпроєкти та пітчити їх так, щоб великі компанії захотіли колабитися.
Детальніше про курс

Бледно-голубой глаз

«Блідно-блакитне око» фінансується та продюсується компанією Cross Creek. Бейл також є співпродюсером, разом із Джоном Лешером із Grisbi Productions та Тайлером Томпсоном із Cross Creek. Трейсі Лендон і Ділан Уезеред з Grisbi виступають як виконавчі продюсери.

Бледно-голубой глаз

Фільм продемонструють в обмеженій кількості кінотеатрів 23 грудня, а його прем’єра на Netflix відбудеться 6 січня 2023 року.

Рецензія на серіал «1899»

Онлайн-курс "Арт Менеджер" від Skvot.
Навчіться шукати фінансування та планувати бюджет, керувати командою, запускати артпроєкти та пітчити їх так, щоб великі компанії захотіли колабитися.
Детальніше про курс

Джерело: ComingSoon


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: