Новини Кіно 13.06.2024 о 11:55 comment views icon

«Дім Дракона»: Мексика протестує проти прапорів Таргарієнів на історичному замку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Мексика протестує проти демонстрації прапорів з серіалу «Дім Дракона» на історичному замку. Згенероване рекламне відео, на якому банери Таргарієнів майорять над історичним місцем, розлютило чиновників, які погрожують судовим позовом.

Онлайн-кампанія демонструє пам’ятки архітектури зі всього світу, на яких височіють банери дому Таргарієнів на підтримку короля Ейгона (зелений) або королеви Реніри (чорний). Відеоролики вірусно поширюються в інтернеті, HBO досить вміло використав суміш зображень, створених за допомогою CG, а також справжніх прапорів, які майорять у певних місцях — відео здаються справжніми.

Один із роликів показав історичний замок Чапультепек, на якому майоріли чорні прапори Таргарієнів, що викликало роздратування чиновників Національного інституту антропології та історії Мексики.

Офіційні особи оприлюднили таку заяву: «Відтворення зображень цього сайту для використання в просуванні цієї серії не було дозволено. З цієї причини юридичний відділ INAH вживе всіх необхідних юридичних заходів, оскільки це є неправомірним використанням зображень історичного місця».

QA engineer.
Почніть кар'єру у IT з нуля! Завдяки онлайн-курсу з гнучким графіком QA engineer ви отримаєте усі необхідні навички, а ми допоможемо з працевлаштуванням .
Дізнатися більше про курс

HBO не надав жодних коментарів, хоча джерела кажуть, що деякі онлайн-описи відео як створених штучним інтелектом не є точними — це CG, тобто створені за допомогою комп’ютера, як в кіно.

«Дім Дракона»: Мексика протестує проти прапорів Таргарієнів на історичному замку

Кампанія дещо нагадує рекламу серіалу A24 «Повстання штатів», яка викликала суперечки через створені за допомогою штучного інтелекту зображення. Іноді вони демонстрували місця, які не показані в серіалі.

QA engineer.
Почніть кар'єру у IT з нуля! Завдяки онлайн-курсу з гнучким графіком QA engineer ви отримаєте усі необхідні навички, а ми допоможемо з працевлаштуванням .
Дізнатися більше про курс

A24 створила постери до «Повстання штатів» за допомогою нейромереж — аби глядачі краще відчули «вплив війни»

Джерело: The Hollywood Reporter, Associated Press

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: