Новини Ігри 11.07.2024 о 10:12 comment views icon

Fallout Yesterday: фанати відроджують втрачену Fallout 3 від Black Isle

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png

Ігор Панченко

Автор новин

Fallout Yesterday: фанати відроджують втрачену Fallout 3 від Black Isle

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Амбітний проєкт шанувальників серії Fallout набирає обертів. Модифікація під назвою «Fallout Yesterday» відтворює концепцію оригінальної Fallout 3, яку так і не випустила студія Black Isle. Нещодавно розробники оприлюднили масштабне оновлення 0.6 та розмістили мод на платформі Nexus Mods.

Ентузіасти працюють над втіленням ідей скасованої гри Van Buren — кодової назви Fallout 3 від Black Isle. Хоча частину задумів пізніше використали у Fallout: New Vegas, багато фанатів досі мріють побачити первісний концепт. «Fallout Yesterday» намагається відтворити саме ізометричний підхід, використовуючи рушій Fallout 2.

Нова версія моду додає понад 30 завдань у знайомих локаціях, як-от дамба Гувера та бункер Мексона. Розробники впровадили сотні нових видів зброї, рис характеру та здібностей персонажів. Вони також розширили основну сюжетну лінію та додали систему мандрівних караванів, що пожвавлює ігровий світ.

Творці «Fallout Yesterday» зробили важливий крок, опублікувавши вихідний код на GitLab. Це дає змогу всім охочим долучитися до розробки та вдосконалення проєкту. Наразі гру можна пройти, обравши певний тип персонажа з акцентом на науку (Science) та ремонт (Repairs).

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

Попри те, що багато ідей Van Buren втілили у Fallout: New Vegas, шанувальники серії все ще цікавляться оригінальною концепцією. «Fallout Yesterday» намагається якнайточніше відтворити задум Black Isle, зберігаючи атмосферу та механіки класичних частин серії.

Глобальний мод Fallout London для четвертої гри серії вийде незабаром — GOG вже отримав файли

Джерело: PCgamer, Nexusmods

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: