Новини Кіно 02.07.2024 о 19:58 comment views icon

«Гладіатор 2» — Пол Мескаль каже, що отримав роль Луція через «римський» ніс та досвід в гельському футболі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

«Гладіатор 2» — Пол Мескаль каже, що отримав роль Луція через «римський» ніс та досвід в гельському футболі

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Ірландський актор Пол Мескаль поділився своєю думкою, чому Рідлі Скотт запросив його «Гладіатор 2». Крім акторської гри, яка сподобалася режисеру, допомогли деякі риси зовнішності та спортивне захоплення.

Виконавець ролі Луція розповідає, що Рідлі Скотт був вражений його грою у романтичному серіалі «Нормальні люди». Вони поспілкувалися близько пів години в Zoom.

«Гладіатор 2» — Пол Мескаль каже, що отримав роль Луція через «римський» нос та досвід в гельському футболі

«Я хотів дізнатися від нього про що буде ця історія, ми витратили близько 15 хвилин на розмову про це. Потім ми витратили ще 10 хвилин на розмову про вид спорту, яким я займався під час дитинства — гельський футбол. Можливо, це допомогло, оскільки я звик бути у добрій фізичній формі», — згадує Мескаль.

Режисер хвалив гру Пола у серіалі: він відзначив, що хоча «Нормальні люди» «насправді не його вид телешоу», він був вражений Полом і закінчив перегляд з думкою: «Хто цей хлопець?». Сам Рідлі Скотт каже, що актор був «особливою знахідкою» та «абсолютно ідеальним» для «Гладіатора 2».

«Гладіатор 2» — Пол Мескаль каже, що отримав роль Луція через «римський» нос та досвід в гельському футболі

Також Полу допомогла риса зовнішності, яка роками його дратувала — власний ніс. Неочікувано саме він якнайкраще підходив до ролі римлянина.

Онлайн-курс "B2B-продажі" від Laba.
Розробіть ефективну стратегію B2B-продажів за 11 занять: від воронки до партнерської програми.Лектор курсу — засновник консалтингової компанії, який має 15 років досвіду в продажах.
Дізнатись більше

«Мій ніс просто римський. Тож це корисно в цьому контексті. Ніс, який я страшенно ненавидів, коли навчався в середній школі, і за який отримував насмішки, став дуже, дуже корисним, коли Рідлі потрібен був хтось у «Гладіаторі 2», — розповідає Пол.

Говорячи про зовнішність, тренування та підготовку до знімального майданчика, Пол Мескаль відзначив, що не прагнув мати добрий вигляд, а лише хотів стати якомога більшим та сильнішим. На його думку, прагнення до зовнішності веде до того, що можна стати схожим «на модель для спідньої білизни, а не на воїна».

«Гладіатор 2» — перші кадри сиквелу та епічна дуель Педро Паскаля з Полем Мескалем (трейлер 9 липня)

Джерело: Vanity Fair

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: