Новини Кіно 07.06.2024 о 11:28 comment views icon

«Голодні ігри» повертаються з новим приквелом у 2026 році — історія Геймітча та ювілейні 50-ті змагання в Панемі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Голодні ігри» повертаються з новим приквелом у 2026 році — історія Геймітча та ювілейні 50-ті змагання в Панемі

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Авторка оригінальної трилогії «Голодні ігри» Сюзанна Колінз пише нову книгу, яку планують екранізувати та випустити в кінотеатрах у 2026 році.

Як зазначає Variety, історія буде присвячена подіям, що відбуваються за 24 роки до подій оригінальної серії «Голодні ігри» і розкаже про наставника Катніс і Піта Геймітча Абернаті, а також його участь та перемогу у 50-х змаганнях на виживання в Панемі. В усіх трьох фільмах роль Гейтмітча взяв на себе Вуді Гаррельсон, хто зіграє юну версію персонажа наразі невідомо.

Френсіс Лоуренс, який знімав усі частини «Голодних ігор» веде перемовини про режисуру.

Книга Коллінз має вийти у 2025 році, тоді як прем’єра екранізації в кінотеатрах попередньо запланована на 20 листопада 2026 року.

Кінофраншиза «Голодні ігри» зібрала понад $3,3 млрд у світовому прокаті, а фільм «Голодні ігри: У вогні» 2013 року став найкасовішим в серії із $865 млн. Перший приквел «Балада про співочих птахів і змій», який вийшов торік, показав скромніші результати, однак з огляду на бюджет у $100 млн все одно приніс прибутки Lionsgate, спонукавши студію задуматись про ще одну історію.

Події «Балади про співочих птахів і змій» розгорталися за 64 роки до змагань за участю Катніс у виконанні Дженніфер Лоуренс і розповідали про юного Коріолана Сноу (Том Блайт), його роль як наставника Люсі Грейд (Рейчел Зеглер) та шлях до статусу тиранічного лідера Панему.

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Рецензія на фільм «Голодні ігри. Балада про співочих птахів і змій» / The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: