Новини Пристрої 19.05.2022 о 13:02 comment views icon

LinkBuds S від Sony: легкі внутрішньоканальні TWS-навушники з ANC, підтримкою LDAC та 3D-аудіо навігацією за $200. Доступне попереднє замовлення

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяна Нечет

Автор новин

Тиждень тому Sony представила свої флагманські навушники WH-1000XM5 з окремим чипом V1 для обробки шумозаглушення (ANC), автоматичною системою оптимізації шумозаглушення та 30 мм драйверами з вуглеволокна. Продаж розпочнеться 20 травня. Ціна — 400 доларів.

19 травня Sony анонсувала TWS-навушники LinkBuds S (в Україні поки що не продаються). Пристрій важить всього 9,6 г (кожний навушник по 4,8 г), підтримує Hi-Res Audio (зокрема за кодеком LDAC).

TWS-навушники вдалося зробити такими маленькими шляхом розробки Sony мініатюрного акустичного перетворювача та об’єднання в одному чипі платформи SoC (System on Chip) Bluetooth Audio з високоякісним процесором для обробки шумозаглушення (ANC). Усередині знаходиться 5-мм акустичні драйвери з гнучкою діафрагмою.

Sony LinkBuds S мають інтелектуальну функцію адаптивного керування звуком. Тобто, навушники самі визначають, де ви перебуваєте і що робите, а потім регулюють параметри навколишнього звуку для ідеального та безпечного прослуховування музики. Згодом гаджет запам’ятовує поведінку користувача і починає розпізнавати місця, які той часто відвідує — офіс, кав’ярня, спортзал і т.д. А потім підлаштовує звук під ситуацію.

У технології Precise Voice Pickup використовуються мікрофони зовні та всередині корпусу, а також удосконалена обробка звуку. Тому під час розмови співрозмовник може чітко чути ваш голос, навіть коли довкола галасно. Алгоритм шумозаглушення, заснований на штучному інтелекті та машинному навчанні з більш ніж 500 мільйонами зразків голосу, пригнічує шум фону і виділяє ваш голос.

Завдяки технології Edge-AI AI DSEE Extreme, навушники динамічно розпізнають інструментування, жанр та індивідуальні характеристики пісні в режимі реального часу, а потім відновлюють високі частоти, що втрачаються під час стиснення аудіофайлів.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Навушники LinkBuds S підтримують Microsoft Soundscape, що дозволяє використовувати навігацію з 3D-аудіо.

Завдяки Google Fast Pair, знайти втрачений пристрій буде простіше. Swift Pair допоможе здійснити просте сполучення навушників з планшетом або комп’ютером з Windows 11 або Windows 10. А при використанні Android підтримується багатоточкове бездротове підключення з простим перемиканням між різними пристроями.

Час роботи батареї становить 6 годин з активним шумозаглушенням і 20 годин без нього (з урахуванням підзарядки від кейса). Sony LinkBuds S також отримали захист від вологи стандарту IPX4. Бездротової зарядки немає.

Sony в 2022 році робить ставку на метавсесвіт, штучний інтелект та електромобілі


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: