Новини Ігри 21.02.2024 о 09:42 comment views icon

Онлайн Helldivers 2 в Steam сягнув майже 460 тис. одночасних гравців — шутер увійшов в топ-20 за весь час

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Онлайн Helldivers 2 в Steam сягнув майже 460 тис. одночасних гравців — шутер увійшов в топ-20 за весь час

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Сервера Helldivers 2 тріщать по всіх швах через надмірне навантаження — попри все нова гра Arrowhead утримується в топі продажів і продовжує ставити рекорди в Steam. Так, у ніч проти 21 лютого проєкт взяв планку у 457,6 тис. одночасних гравців та увійшов за цим показником в топ-20 ігор за всю історію Steam.

Helldivers 2
Топ-20 ігор за максимальним онлайном за всю історію Steam. Джерело: SteamDB

Helldivers 2 відзначилася новим досягненням через кілька годин після виходу патчу для підвищення стабільності серверної інфраструктури. За останню добу кооперативний шутер Sony залишив позаду Sons of the Forest (414,3 тис.) та Among Us (447,5 тис.), і вже дихає в спину наступним конкурентам: Capcom Arcade 2nd Stadium (463,9 тис.), Life is Strange 2 (468,7 тис.) та Fallout 4 (472,9 тис.).

Як вже неодноразово писалося, сама Helldivers 2 щедро просякнута сатирично-ностальгічною атмосферою фільму «Зоряний десант» Пола Верховена, тож не дивно, що глядачі на усій цій ностальгії кинулися переглядати знову культове SciFi кінця 90-х. Власне, на хвилі хайпу робота Пола Верховена помітно піднялася в рейтингу найпопулярніших фільмів на IMDb — за останні кілька днів фільм про винищення гігантських інопланетних комах заради порятунку Землі піднялася з 583 на 164 місце.

На тлі проблем зі стабільністю творчий директор Arrowhead Game Studios Йохан Пілестедт порадив гравцям поки не поспішати з купівлею Helldivers 2, якщо вільних коштів не вистачає, і дочекатися, коли розробники достатньо збільшать максимальну місткість серверів. На тлі труднощів з доступом рейтинг Helldivers 2 у Steam впав нижче 70% — наразі він становить 68% на основі 108 тис. рецензій гравців.

Якщо раптом проґавили, наш огляд Helldivers 2, де ми детально розповідали, що такого особливого у продовженні оригінальної Helldivers 2015 року.

Огляд Helldivers 2. Весела тоталітарна демократія

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: