Новини Софт 23.05.2024 о 13:31 comment views icon

Менеджер паролів Google отримає функцію спільного доступу Family Link

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Варто зазначити, що Family Link дозволить ділитися паролем лише з людьми у вашій сімейній групі, а не з будь-ким, хто має обліковий запис Google.

Інструмент спільного доступу для Менеджера паролів Google надійде в межах оновлення сервісів Google Play у травні 2024 року (версія 24.20).

«Коли ви поділитесь паролем, учасники вашої сімейної групи отримають його копію в менеджері паролів Google, готову до використання», — йдеться на сторінці підтримки Google.

В Google кажуть, що функція обміну пароля значно полегшить роботу та стане у пригоді зокрема батькам, які зможуть легко отримати доступ, наприклад, до шкільних завдань дитини. Однак, скоріш за все, першочергово Family Link використовуватиметься як зручна опція для спільного доступу до стримінгових та інших сервісів, VPN тощо.

Судячи з наведених вище скриншотів з попереднього витоку функції, Family Link буде точно доступна на смартфонах, однак, схоже, відсутня в стабільній версії Chrome для комп’ютера.

Google оновив Менеджер паролів — імпорт даних, нотатки та біометрична ідентифікація

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: