Новини Кіно 12.07.2024 о 16:43 comment views icon

У серіалі «Володар перснів» покажуть єдиного у Середзем’ї бородатого ельфа

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

У серіалі «Володар перснів» покажуть єдиного у Середзем’ї бородатого ельфа

Розділ Кіно виходить за підтримки?

У другому сезоні серіалу «Володар перснів: Персні влади» Amazon Prime покаже Кірдана Корабела. Згідно з творами Дж. Р. Р. Толкіна, він був володарем Сірих гаваней, найстарішим ельфом Середзем’я та єдиним з них, хто мав бороду.

Кірдан першим зустрів Істарі, зокрема, Ґендальфа, у Середзем’ї. Він був наставником Елронда та першим носієм одного з трьох ельфійських Перснів, Нар’ї. У Третій епосі Кірдан залишався у Сірих гаванях докине відійшов останній корабель до Валінора. Його за логікою напрошується у серіал «Володар перснів: Персні влади», який розповідає саме про часи прибуття Істарі та здобуття Перснів.

Старійшину ельфів зіграє Бен Деніелс, відомий за «Картковим будинком», «Короною», «Спадщиною Юпітер». Деніелс отримав невизначену роль в найдорожчому серіалі Amazon ще у 2022 році, і тепер стало відомо, кого він зіграє. Шоуранери Джей Ді Пейн і Патрік Маккей раніше розповіли The Time, що Кірдан дійсно буде у 2 сезоні, але не підтвердили виконавця ролі. Ось офіційний опис персонажа від Prime Video:

«Кірдан Корабел — володар Сірих Гаваней і джерело мудрості навіть серед Вищих Ельфів. Досвідчений суднобудівник, Кірдан також є першим носієм Нар’ї, одного з трьох Ельфійських Перснів Сили, створених Келебрімбором. У другому сезоні серіалу «Володар перснів: Персні влади» він також є наставником Елронда».

Кірдана вважають одним із найбільш недооцінених та нерозкритих персонажів Толкіна. З серіалом Amazon ця важлива постать отримала шанс на публічне визнання. Другий сезон серіалу «Володар перснів: персні влади» вийде 29 серпня і розповість більше про роль Кірдана у Середзем’ї.

Серіал «Володар перснів: персні влади» — перший погляд на королів Середзем’я у другому сезоні

Курс Python developer від Mate academy.
Python дозволяє розробляти сайти, займатись аналітикою даних, навіть створювати штучні інтелекти. Навчайтесь з нами та отримайте гарантоване працевлаштування.
Отримати знижку на курс

Джерело: IGN

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: