Новини Новини 13.12.2022 о 11:48 comment views icon

У Twitter “зламалась” верифікація — користувачі з України не можуть додати номер телефона

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

При налаштуванні двоетапної автентифікації у Twitter, соцмережа не дозволяє додати номер телефона з українським кодом “+380”. 

Спроба додати номер телефона у Twitter завершується на етапі вибору коду країни — у переліку Україна взагалі відсутня, а ввести код вручну соцмережа не дозволяє. 

Користувачі звинувачують у проблемах нового генерального директора Twitter Ілона Маска, який своїми оновленнями вже неодноразово спричиняв “злами” у соцмережі. Так, через введення передплати Twitter Blue, яка надає кожному за $8 на місяць “синю галочку” соцмережу заполонили “перевірені” боти та тролі.

Twitter Blue повертається: з обов’язковим підтвердженням номера телефону та вищою ціною на iOS — $11/міс

Project Manager.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Однак дехто пише, що проблеми з підтвердженням через номер телефону виникали й раніше. Зокрема при змінах пароля чи блокуванні акаунтів  — відновити їх можна було лише за допомогою пошти. 

Станом на ранок 13 грудня проблема не вирішена.

Project Manager.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

У Twitter “зламалась” верифікація — користувачі з України не можуть додати номер телефона

Верифікація не доступна ані через браузер, ані через мобільний застосунок для iOS. 

В українців також відсутня можливість налаштувати двофакторну автентифікацію через номер телефону. Коли я спробувала ввімкнути функцію у мобільному застосунку, Twitter запропонував натомість додати адресу електронної пошти.

Через браузер Twitter пропустив мене до віконця, де треба було ввести номер, але знову ж таки українського коду “+380” серед запропонованих не було.

Раніше Маск вже викликав гнів зі сторони української спільноти  у Twitter — зокрема тоді, коли вирішив запропонувати власне рішення щодо припинення війни в Україні. Мільярдер запропонував віддати Крим росії, надати Україні нейтральний статус та провести референдуми на окупованих територіях під наглядом ООН.

Ілон Маск влаштував у Twitter опитування щодо “миру між Україною та росією” — він, серед іншого, запропонував віддати окупантам Крим

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: