Новини Софт 26.07.2024 о 18:26 comment views icon

Windows 11 подружили з Android: безпосередній доступ до файлів смартфону через Провідник

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Microsoft почала тестувати новий спосіб доступу до Android-смартфону безпосередньо з Провідника Windows 11. Учасники програми Windows Insider вже можуть протестувати цю нову функцію, яка дозволяє бездротовим способом переглядати папки та файли на телефоні з ОС Android.

Інтеграція в Провідник означає, що Android-пристрій виглядає так само як звичайний USB-пристрій в лівій стороні панелі. Це дозволяє легко копіювати або переміщувати файли між ПК і Android-телефоном, а також перейменовувати або видаляти їх. Це, звичайно, набагато швидше, ніж використання існуючої програми Phone Link.

Windows 11 подружили з Android: безпосередній доступ до файлів смартфону через Провідник

Щоб скористуватися цією можливістю, потрібен пристрій з версією ОС Android 11 або новішою, участь у програмі Windows Insider і бета-версія програми Link to Windows. Доступ до нової функції отримали усі чотири канали Windows Insider включно з Release Preview. Це свідчить про високий ступінь готовності функції. Отже, незабаром усі користувачі комп’ютерів з Windows 11 зможуть отримати доступ до цієї нової функції.

Windows 11 подружили з Android: безпосередній доступ до файлів смартфону через Провідник

Щоб ввімкнути цю функцію Провідника, треба перейти до «Параметрів» > «Bluetooth і пристрої» > «Мобільні пристрої» та обрати розділ «Керувати пристроями», щоб дозволити комп’ютеру підключитися до Android-телефону. Підказка включатиме перемикач для доступу у Провіднику, поряд зі звичайним вибором сповіщень і доступу до камери.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Hillel IT School.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Джерело: The Verge

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: