Новости Новости 22.10.2021 в 10:04 comment views icon

LEGO представила набір за мотивами «Сам удома», який придумав українець

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

LEGO Group представила новий набір LEGO Ideas Home Alone за мотивами класичного різдвяного фільму «Сам удома», ідея створення якого належить 28-річному українцю Олексію Сторожуку, відомому під ніком adwind у спільноті LEGO Ideas.

У наборі LEGO Ideas Home Alone — 3955 деталей. Це робить його найбільшим у серії Ideas. Також до нього увійдуть п’ять мініфігурок — Кевіна МакКалістера, його матері Кейт, «мокрих» бандитів і прибиральника снігу Марлі.

Висота моделі будинку МакКалістерів, який можна зібрати з деталей конструктору, становить 27 см, ширина та довжина — 34 см. Перегородки з’єднуються посередині, щоб при потребі їх можна було відсунути вбік і повністю побачити інтер’єр, а дах знімається вгору. Кожен поверх є модульним і знімним, що забезпечує легкий доступ до внутрішньої частини моделі. Також у моделі будинку є інтерактивні елементи, які можна рухати за допомогою ручки на стіні.

Рекомендована ціна LEGO Ideas Home Alone для Європи — €250. У продаж набір надійде 1 листопада, а 12 листопада на Disney+ відбудеться прем’єра перезапуску «Сам удома» — на початку місяця вийшов трейлер, який викликав в основному негативну реакцію фанатів оригіналу.

Трейлер перезапуска «Один дома» уже собрал в три раза больше дизлайков, чем лайков (в комментариях недоумевают)

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: