Новини Новини 22.06.2022 о 14:30 comment views icon

Автори серіалу «Володар перснів: Персні влади» показали перші кадри з орками

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Орди орків грали ключову роль у всій франшизі «Володар перснів». Проте творці серіалу The Lord of the Rings: The Rings of Power / «Володар перснів: Персні влади» мають намір показати цих істот більше, ніж будь-коли раніше. Ресурс IGN підготував ексклюзивний матеріал та показав кілька варіацій орків, які ми побачимо протягом усього серіалу.

Авторы сериала «Властелин колец: Кольца власти» показали, как будут выглядеть орки

Дія серіалу «Володар перснів: Персні влади» відбуватиметься у Другій Епосі. Це більш ранній період у порівнянні з тим, що демонструвався у попередніх фільмах. Так що орки у серіалі відрізнятимуться від тих, що ми бачили раніше. Відмінності виявляться у зовнішньому вигляді та поведінці істот. У серіалі вони ще не організовані в армії, вони трохи більше розкидані та нишпорять по території.

Авторы сериала «Властелин колец: Кольца власти» показали, как будут выглядеть орки

Орки в серіалі ще не пройшли безліч битв. Тому у них менше шрамів, вони мають менші м’язи, у них світліша шкіра. Також у серіалі на глядачів чекає зустріч з орками жіночої статі та одним «особливим орком, дуже, дуже високим і сильним».

Натомість команда серіалу «Володар перснів: Персні влади» не поспішає розкривати всі секрети. Наприклад, автори не дали чіткої відповіді на запитання, чи можна побачити створення орків. Хоча їхнє створення припадає на Першу Епоху, а не Другу.

22 главных персонажа, 5 сезонов и бюджет около $1 млрд: подробности и кадры сериала Amazon The Lord of the Rings: The Rings of Power

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Джерело: IGN


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: