Новини Ігри 21.09.2023 о 13:21 comment views icon

Частину розробника Need for Speed ​​Criterion Games перевели на Battlefield

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Electronic Arts всіма силами намагається підтримати серію шутерів від першої особи Battlefield. З цією метою вона перевела студію Criterion Games, розробника Need for Speed, зі свого спортивного підрозділу до EA Entertainment. Частина команди Criterion працюватиме з DICE, Ripple Effect та Ridgeline над іграми Battlefield, тоді як «основна група» продовжить роботу над Need for Speed.

Частину розробника Need for Speed ​​Criterion Games перевели на Battlefield

Criterion вже має досвід роботи з Battlefield, адже протягом багатьох років працювала над транспортними засобами для цієї гри, передає Engadget. Тож студія логічно підходить для роботи над франшизою.

Досвід Criterion у розробці Battlefield, наші технології та створення захоплюючого ігрового процесу матимуть негайний позитивний вплив, оскільки ми продовжуємо працювати над Battlefield 2042 і продовжуємо пре-продакшн над пов’язаним всесвітом Battlefield,

— Вінс Зампелла, який очолює команди Apex Legends, Star Wars Jedi, Battlefield і Need for Speed.

Частину розробника Need for Speed ​​Criterion Games перевели на Battlefield

Схоже EA потребує ще однієї дуже успішної франшизи, на яку вона може покластися в довгостроковій перспективі поряд з EA FC (колишня FIFA), Madden, Apex Legends і The Sims. І  серед двох легендарних франшиз, у яких є потенціал для цього, Electronic Arts робить ставку на конкурента Call of Duty.

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

Call of Duty Modern Warfare III: перший геймплей, скриншоти та деталі передзамовлення


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: