Новини Новини 16.12.2022 о 12:45 comment views icon

Генрі Кавілл може зіграти в екранізації Warhammer 40K від Amazon

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Генрі Кавілл, який раніше оголосив, що не повернеться до ролей Супермена та Відьмака, можливо зіграє головного героя в серіалі за всесвітом гри Warhammer 40 000, повідомляють джерела THR.

Оновлено [16:14]: У Games Workshop підтвердили, що досягли угоди про те, що Amazon використовуватиме інтелектуальну власність компанії для кіно- та телепродукції.

Amazon протягом двох місяців веде перемовини щодо отримання прав на екранізацію гри, створеної британською компанією Games Workshop, і нині угода на завершальному етапі.  Сценаристи чи шоураннери за проєктом ще не закріплені, але до продюсерської команди залучено Vertigo Entertainment.

Warhammer 40 000 (або Warhammer 40K) — настільна військово-тактична гра, що відтворює баталії між арміями 41-го тисячоліття за допомогою мініатюр (масштабу 28 мм, приблизно 1:65). У ній використовуються фігурки воїнів, чудовиськ та військової техніки, а також “терейни”  — макети будівель, лісів та інших елементів ландшафту. 

Події гри та похідних творів розгортаються в однойменному вигаданому всесвіті далекого майбутнього людська цивілізація призупинила прогрес і перебуває у нескінченній війні з прибульцями та магічними істотами, а також богами та демонами. Тут є Імперіум (людська держава), Орки, Некрони (армія скелетоподібних роботів), Тираніди (раса, керована колективним Вищим розумом, яка цілком складається з живих істот) тощо. 

Генрі Кавілл може зіграти в екранізації Warhammer 40K від Amazon

Генрі Кавілл відомий фанат всесвіту Warhammer, і навіть любить порозмальовувати фігурки у вільний час. Актор бував у штаб-квартирі Games Workshop та заявляв IGN, що із задоволенням зіграв би роль у серіалі чи фільмі по Warhammer.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Для Amazon створення кіновсесвіту по Warhammer 40 000 — досить амбітний крок, але він міг би привести до появи епічного за масштабами шоу, яке поєднує великі жанрові елементи наукової фантастики та фентезі, а також безліч цікавих персонажів.

Ще у середу Кавілл офіційно заявив, що поки не повернеться в образі “Супермена”. Сценарій, який нині пише для нового фільму Джеймс Ганн, описуватиме молоді роки “Людини зі сталі”, тож роль супергероя віддадуть більш юному актору. Також Генрі Кавілл оголосив про свій відхід із серіалу Netflix “Відьмак”.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: