Новини Пристрої 31.05.2024 о 14:46 comment views icon

Інженер створив чохол, що перетворює iPhone на портативну консоль Nintendo

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Гідне доповнення до хвилі емуляторів ретро-ігор в App Store.

Інженер створив чохол для iPhone під назвою Weirdboy, і головна його особливість в тому, що він з легкістю перетворюється у Game Boy — популярну портативну консоль Nintendo.

Чохол-контролер надрукований на 3D-принтері й, судячи з відео, використовується поки лише з iPhone 13 Pro — однак у листі очікування, який можуть заповнити потенційні клієнти, сказано, що моделі для iPhone 14 Pro та iPhone 15 Pro також у розробці.

Інженер створив чохол, що перетворює iPhone на портативну консоль Nintendo

Сам контролер розташований у нижній частині iPhone і за допомогою кількох рухів перетворює екранні кнопки на фізичні, які імітують кнопки Game Boy, максимально наближаючи процес до справжнього досвіду. Видання iMore уточнює, що Weirdboy також розроблений для гри в Game Boy DMG і Game Boy Color через емулятор Delta.

Невідомо, скільки коштуватиме пристрій — однак творець в тому ж листі очікування пропонує проголосувати за потенційну ціну (15-20 доларів, 20-25, чи вище 25).

Онлайн-курс "SMM-спеціаліст" від Laba.
Від аналізу аудиторії та створення живого контенту — до побудови комʼюніті навколо бренду в соцмережах.Під менторством Senior SMM Specialist в Uklon.
Дізнатись більше

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: