Новини Кіно 10.06.2024 о 17:27 comment views icon

Ієн Мак-Келлен «чув», що Ґендальф з’явиться у фільмі «Володар перснів: Полювання на Ґолума», але не впевнений, чи гратиме його

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Ієн Мак-Келлен «чув», що Ґендальф з’явиться у фільмі «Володар перснів: Полювання на Ґолума», але не впевнений, чи гратиме його

Розділ Кіно виходить за підтримки?

86-річний британський актор, який зіграв Ґендальфа в обох трилогіях Пітера Джексона, каже, що його персонаж повернеться у новому фільмі про Ґолума.

Водночас у розмові з The Times Ієн Мак-Келлен зазначив, що наразі не бачив, ані сценарію, ані плану, ані пропозиції. На питання, чи готовий актор повернутися на екрани у ролі чарівника, він жартома відповів:

«Якщо буду живий».

Мак-Келлен зіграв Ґендальфа (Сірого і Білого) у всіх трьох фільмах Пітера Джексона з серії «Володар перснів», та повернувся до ролі у трилогії «Гобіт» 2012-2014 років.

Новий фільм з всесвіту «Володаря перснів» буде присвячений Ґолуму, якого на екрані знову втілить Енді Серкіс (актор також візьме на себе роль режисера). Пітер Джексон повернеться до роботи, як продюсер.

«Це честь і привілей повернутися до Середзем’я з нашим хорошим другом і колегою, Енді Серкісом, який має незавершені справи з Ґолумом», — сказав раніше Джексон.

Інший актор трилогії «Володар перснів» Вігго Мортенсен, який грав Арагорна, казав, що повернеться до ролі у випадку, якщо це буде доречно:

«Мені подобається грати цього персонажа. Я багато чого навчився, граючи його. Я б повернувся, якби це було правильно з точки зору мого віку. Інакше це було б нерозумно».

«Володар перснів: Полювання на Ґолума», який наразі перебуває на ранній стадії написання сценарію, стане першим із серії нових фільмів всесвіту і, ймовірно, вийде у 2026 році. У грудні 2024 року також очікуємо на анімаційний фільм «Володар перснів: Війна Рогіримів».

Курс UI/UX дизайну від Mate academy.
На курсі ви навчитесь створювати інтуїтивно зрозумілі та привабливі інтерфейси вебсайтів і застосунків. Ви також освоїте ключові принципи дизайну та дізнаєтесь як виділятися на ринку. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо. Сертифікат теж буде!
Дізнатися більше про курс

Серіал «Володар перснів: Персні влади» покаже Тома Бомбаділа — кадри з персонажем

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: