Новини Кіно 23.07.2024 о 09:05 comment views icon

Marvel запустила фейкові витоки «Дедпула і Росомахи» в мережу, щоб приховати найбільші камео

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Marvel запустила фейкові витоки «Дедпула і Росомахи» в мережу, щоб приховати найбільші камео

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Тейлор Свіфт у фільмі не буде, але Marvel підготувала не менш цікаві камео.

В інтерв’ю GamesRadar+ виконавча продюсерка «Дедпула і Росомахи» Венді Джейкобсон зізналась, що Marvel цілеспрямовано запускала в інтернет фейкові витоки, аби втримати найбільші камео фільму у секреті.

«Можливо, були деякі підступи та неправильні напрямки в Інтернеті чи особисто, щоб захистити таємницю», сказала вона.

Режисер фільму Шон Леві раніше анонсував «багато камео» в третьому «Дедпулі», спровокувавши шанувальників до спекуляцій: припускали, що у стрічці може з’явитися Електра чи Циклоп, або навіть співачка Тейлор Свіфт у неназваній ролі.

«Дедпул і Росомаха» стане 34 фільмом MCU і вийде у межах 5-ї фази кіновсесвіту — за сюжетом Вейд Вілсон та Лоґан протистоятимуть Кассандрі, злій близнючці професора Ікс. Тож можна очікувати, що у певний момент у фільмі з’явиться Чарльз Ксав’єр, тим більше, що Deadline раніше стверджував, що Патрік Стюарт повторить свою роль із фільмів про Людей Ікс. Також буде Піро, якщо вірити трейлерам.

Інші персонажі, які, як вважають, з’являться у фільмі, включають Ледіпул і ковбоя Дедпула, причому багато хто вважає, що першу зіграє дружина Раяна Рейнольдса, Блейк Лайвлі.

«Дедпул і Росомаха» стартує в кінотеатрах України вже 25 липня.

Онлайн-курс "Ефективні презентації в PowerPoint" від Laba.
Навчіться доносити ідеї через актуальні візуалізації.Курс зі створення презентацій, які додивлятися до кінця.Будь то sales offer, чи pitch deck.
Дізнатись більше

Раніше Шон Леві уточнив, що для перегляду необов’язково дивитись інші стрічки Marvel, оскільки сюжет намагались зробити зрозумілим для широкого загалу, а режисер фільму «Люди Ікс: Перший Клас» Метью Вон заявив, що третій «‎Дедпул» — це «‎поштовх», який може врятувати MCU. 

Marvel анонсувала еру мутантів після «Дедпула й Росомахи» та потенційний фільм «Месники проти Людей Ікс»

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: