Новини WTF 10.05.2023 о 13:26 comment views icon

Проросійський ведучий Такер Карлсон, якого звільнили з Fox News, тепер вестиме шоу у Twitter — Ілон Маск стримано дистанціювався від нього

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Колишній ведучий Fox News Такер Карлсон, відомий своїми симпатіями до росії та путіна, анонсував запуск нової версії свого шоу у Twitter. На жаль, тележурналіст користується великою популярністю – відео анонсу набрало понад 80 млн переглядів.

У своєму відео ексведучий Fox фактично розрекламував Twitter: «Дивно, але на сьогодні залишилося не так багато платформ, де дозволено свободу слова. Останній великий [ресурс], що залишився у світі, – єдиний – це Twitter. … Це не упереджений сайт. Тут можна [публікуватися] всім. І ми вважаємо, що це добре».

Ілон Маск поспішив заявити, що не укладав жодних угод з Карлсоном, але вітає на платформі людей із різними політичними поглядами. Маск зараз намагається переконати журналістів та інших творців контенту публікувати його ексклюзивно у Twitter. У своєму повідомленні Маск зазначив, що будь-яка інформація, яка може ввести в оману, буде відповідним чином позначена – і Карлсон не є винятком.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

«На цій платформі, на відміну від вулиці з одностороннім рухом, люди можуть взаємодіяти, критикувати та спростовувати все, що він чи хтось може сказати. Я також хочу прояснити, що ми не підписували жодних угод. Такер підпорядковується тим самим правилам і винагородам, що й всі творці контенту. Я сподіваюся, що багато інших, особливо лівих, також вирішать стати творцями контенту на цій платформі».

Особистий сайт Карлсона сповіщає: «Такер повертається». На головній сторінці він зображений у картатій сорочці з рушницею в руці.

Twitter Такер Карлсон

Такер Карлсон заявив про готовність відмовитися від грошей, які телеканал заборгував йому через розрив контракту. Хитрість полягає в тому, що це дозволить ведучому уникнути заборони публікації до 2024 року у зв’язку з угодою про неконкуренцію. Наразі адвокат журналіста веде суперечку із Fox News про умови розірвання договору. Врегулювання заборони на конкуренцію дозволило б йому публікуватись у Twitter.

Ілон Маск погрожував відібрати акаунт Twitter у ЗМІ NPR та ображав журналіста, а також дозволив доступ до API громадським організаціям

Джерело: The Washington Post


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: