Новини Новини 13.12.2022 о 12:22 comment views icon

«Світ Дикого Заходу» незабаром залишить каталог HBO Max

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Майже місяць тому канал HBO скасував подальше знімання колись популярного серіалу «Світ Дикого Заходу». Але на цьому погані новини для шанувальників серіалу не закінчуються. Стало відомо, що «Світ Дикого Заходу» незабаром повністю зникне з каталогу стрімінгового сервісу HBO Max.

Наразі немає точних даних про терміни видалення серіалу з каталогу. Проте відомо, що під ніж пустять одразу кілька проєктів, включаючи серіали «Особисте життя» та «Неймовірні». Крім того, авторка серіалу «Хроніки пампушки» Клаудія Форестьєрі написала в Twitter, що минулі вихідні будуть останніми для її шоу на HBO Max. Поки що всі ці серіали ще доступні в каталозі сервісу, але, ймовірно, зникнуть з нього протягом цього тижня.

За даними Deadline, скорочення каталогу відбувається у рамках «фінансового перегляду» у компанії. При цьому скорочення «імовірно з’являться на інших платформах компанії» Warner Bros. Discovery. Зазначається, що відбувається активна економія коштів, оскільки розважальний конгломерат урізує залишкові платежі акторам та знімальним групам.

Девід Заслав очолив компанію, що виникла внаслідок злиття WarnerMedia та Discovery на початку цього року. Після цього стало ясно, що на HBO Max чекають важкі часи. Ще до того, як угоду було повністю завершено, керівники говорили інвесторами, що вони прагнутимуть «ефективності контенту». Цю фразу можна трактувати як прагнення економити на найдорожчих проєктах. Після цього було заморожено серіал «Бетвумен», близько 200 серій «Вулиця Сезам» видалено зі стрімінгового каталогу, закрито багато інших проєктів.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: