Новини WTF 23.08.2023 о 11:34 comment views icon

Виступ на Gamescom 2023 перервав міський божевільний, який вирвався на сцену і вимагав показати GTA VI для Білла Клінтона

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Під час заходу Gamescom Opening Night Live ведучого Джеффа Кейлі вкотре перервав недолугий жартівник. Невідома людина вибігла на сцену з криками: «Білл Клінтон хоче пограти в GTA VI». Джефф Кейлі був дуже розчарований такою поведінкою.

Інцидент стався в перші хвилини багатогодинного «святкування» ігор. Дивна людина вклинилася між виступом композитора Starfield Інона Зура, який виконував одну з головних музичних тем RPG, та режисера Тодда Ховарда, який демонстрував геймплей. Кейлі як раз радів тому, що йому вдалося зіграти в Starfield достроково, як хтось із глядачів піднявся на сцену і спробував отримати свої 3 секунди слави біля мікрофона ведучого.

Судячи з даних, що збереглися в мережі, людина з такою ж зовнішністю вимагала показати GTA VI ще в серпні 2021 року. Схоже, що він досі так і не отримав бажаного.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

«Дуже розчаровуюче», — кілька разів сказав Кейлі, поки працівники сцени виводили чоловіка та його друга із зали.

Цей незапланований виступ одного актора нагадав момент торішньої церемонії вручення нагород Game Awards, коли хтось прокрався на сцену позаду команди розробників Elden Ring і почав говорити нісенітниці про Білла Клінтона та ортодоксальний юдаїзм. Зрештою його затримала та допитала поліція, після чого відпустила. Виявилося, що це Матан Евен, онлайн-троль, який у минулому став вірусним через кілька витівок.

«Це особливий вечір для багатьох розробників, і дуже прикро бачити, як хтось поводиться таким чином, але ми збираємося продовжити шоу», – сказав Кейлі. «Насправді дуже сумно бачити, як щось подібне відбувається того вечора, коли ми тут зібралися, щоб відзначати ігри та те, як багато вони для нас означають».

Цей прикрий інцидент не завадив подальшому ходу Gamescom Opening Night Live. Незабаром під звуки музики Starfield на сцені з’явився Ховард, заявивши, що це його перший виступ на Gamescom.

Джерело: kotaku


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: