Новини Софт 10.06.2024 о 21:33 comment views icon

Apple анонсувала watchOS 11 — режим тренувань, нові функції здоров’я та інтерактивні сповіщення

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Apple анонсувала watchOS 11 — режим тренувань, нові функції здоров’я та інтерактивні сповіщення

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

На конференції WWDC 2024 Apple анонсувала watchOS 11 — останню версію своєї платформи розумних годинників.

Як і за попередніх презентацій, watchOS додає нові функції здоров’я: цього року ми отримаємо режим тренувань, який використовує особисті дані та показники, щоб побачити, як інтенсивність і тривалість тренувань впливають на ваше тіло з часом. Також можна активувати «оцінку зусиль», яка допоможе зрозуміти — підсилити вам тренування чи навпаки послабити; «дні відпочинку», які дозволять зробити паузу на кільцях активності (Activity Ring); та налаштування цілей занять залежно від дня тижня.

Apple анонсувала watchOS 11 — режим навчання, нові функції здоров'я та інтерактивні сповіщення

Apple через watchOS 11 додає й новий застосунок Vitals, який дає змогу ознайомитися з «важливими показниками здоров’я» та новими функціями відстеження циклу під час вагітності. Додаток також сповістить вас, коли певні показники, до прикладу пульс, виходять за межі вашого звичайного діапазону.

Оновлення також перенесе функцію інтерактивних сповіщень (Live Activities) з iPhone на Apple Watch. З’являться й нові функції безпеки (наприклад, якщо ви будете бігати пізно вночі, ваші друзі зможуть стежити за вами). Подібні функції безпеки були представлені на Pixel Watch 2 торік.

Торік Apple представила інтерактивні сповіщення як частину масштабного редизайну — watchOS 11 так само показуватиме переклад або віджет погоди, коли вважатиме, що вам це потрібно.

Онлайн-курс "B2B-продажі" від Laba.
Розробіть ефективну стратегію B2B-продажів за 11 занять: від воронки до партнерської програми.Лектор курсу — засновник консалтингової компанії, який має 15 років досвіду в продажах.
Дізнатись більше

Розробники зможуть працювати з watchOS 11 вже сьогодні, тоді як публічний випуск запланували на осінь — до запуску нових Apple Watch. Цього року смартгодинник Apple святкуватиме 10-річчя і ходять чутки, що може вийти спеціальна версія «X», як це було у випадку iPhone.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: