Новини Пристрої 24.07.2024 о 12:45 comment views icon

Apple Find My тепер і в гаманці: анонсований ESR Geo Wallet за ціною від $38

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Apple Find My тепер і в гаманці: анонсований ESR Geo Wallet за ціною від $38

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Бренд технічних аксесуарів ESR запустив на Kickstarter кампанію з метою випуску гаманця Geo Wallet з підтримкою Find My.

Новий ESR Geo Wallet описується як «перший у світі гаманець із вбудованою функцією Find My». Насправді це зовсім не так, оскільки на ринку вже доступні кілька таких моделей. Проте новий Geo Wallet має більш традиційний кишеньковий формфактор, який буде зручним для багатьох користувачів.

Гаманець має сертифікований Apple модуль Find My, «який дозволяє вам відстежувати його місцезнаходження в режимі реального часу через додаток Find My, незалежно від того, підключений він до вашого телефону чи ні. А вбудований динамік гаманця працює з Find My, щоб видавати звук, коли гаманець знаходиться поблизу, але поза полем зору». Компоненти гаманця додатково підтримують технологією блокування RFID, яка «захищає ваші картки від несанкціонованого сканування». Заряджання батареї через магнітне кріплення займає 2 години.

Apple Find My тепер і в гаманці: анонсований ESR Geo Wallet за ціною від $38

ESR Geo Wallet має товщину 15 мм, довжину 115 мм і ширину 90 мм, що дозволяє зручно розмістити в ньому картки та готівку. В ньому достатньо місця для 10 купюр, 9 карток й 15 монет. Також ці розмирі дозволяють легко помістити гаманець в кишеню, як будь-який інший. Зазвичай гаманці з Find My мають більшу товщину.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Hillel IT School.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Ціна ESR Geo Wallet на Kickstarter починається з $38 для тих, хто одними з перших підтримають кампанію. Далі ціна підвищиться до $55. Початок постачань запланований на вересень цього року.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: