Новини Кіно 30.05.2024 о 12:03 comment views icon

Blumhouse створить «радикально» нову версію «Екзорциста» з режисером Майклом Фленаґаном

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Blumhouse створить «радикально» нову версію «Екзорциста» з режисером Майклом Фленаґаном

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Майбутній фільм у франшизі «Екзорцист» не продовжуватиме стрічку Девіда Гордона Гріна 2023 року, а стане абсолютно новою історією.

За даними Variety, Blumhouse підписала угоду з Майклом Фленаґаном щодо написання сценарію, режисури та продюсування нового фільму «Екзорцист» — те, що в студії називають «радикально новим поглядом» на серію горор-фільмів, заснованих на романі Вільяма Пітера Блетті.

Фленаґан відомий як режисер фільмів «Окулус» і «Доктор Сон» та роботою над серією жахів для Netflix «Привиди». Серед його останніх робіт — готичний драматичний мінісеріал «Падіння дому Ашерів», заснований на оповіданні Едгара Аллана По.

«”Екзорцист” — одна з причин, чому я став режисером, і для мене велика честь отримати шанс спробувати щось свіже, сміливе та жахливе в цьому всесвіті», — сказав Фленаґан.

Новий «Екзорцист» знаменує собою вже четверту співпрацю режисера з Blumhouse і стане абсолютно новою історією, а не продовжуватиме фільм Девіда Гордона Гріна 2023 року. Грін планував зняти трилогію, однак залишив франшизу після невдачі «Вірянина» — фільм заробив $137 млн у світі, однак отримав низькі оцінки від критиків.

«Голос і бачення Майка є незамінними для шанувальників жахів, і ми раді вітати його знову у Blumhouse», — сказав засновник і генеральний директор Blumhouse Джейсон Блум. «Не можу дочекатися, коли глядачі відчують новий погляд Майка на світ “Екзорциста”».

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: