Новини Кіно 02.08.2024 о 16:56 comment views icon

«Чужий: Ромул» — Кейлі Спейні днями дивиться горори 1980-х, а Феде Альварес покадрово розбирає перший фільм

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

«Чужий: Ромул» — Кейлі Спейні днями дивиться горори 1980-х, а Феде Альварес покадрово розбирає перший фільм

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Акторка стрічки «Чужий: Ромул» Кейлі Спейні звернулася до інших фільмів жахів та фантастики, щоб якнайкраще зіграти свій переляк у фільмі.

У фільмі група з персонажем Спейні стикається з культовими ксеноморфами у класичному сетінгу покинутої космічної станції. Навіть враховуючи довгий час знімання подібних фільмів невідомо, що є більш виснажливим: процес фільмування чи необхідність вивчати та відтворювати жах протягом багатьох днів

«Я намагаюся, але, чесно кажучи, коли ти знімаєшся у такому фільмі місяцями та робиш так багато, просто нема коли жахатися! Увесь час, коли я вдома, у мене крутяться фільми жахів. Тож це «Техаська різанина бензопилою», «Відьма з Блер» або «Майже стемніло». Коли у вас начебто закінчилися ідеї., ви думаєте: «Я не знаю, як сьогодні знову нажахатися». У мене є три вирази обличчя, і ви бачили їх усі приблизно 100 разів!», — розповіла Спейні журналу SFX.

Наслідування класики дуже важливе для режисера «Чужий: Ромул» Феде Альвареса. З самого початку він хотів, щоб операторська робота у його фільмі імітувала «Чужий» Рідлі Скотта.

«У нас є відсканована оригінальна 35-міліметрова копія «Чужого», і ми покадрово порівнюємо його на екрані з нашою роботою», — розповідає Альварес SFX.

На зародженні проєкту Альварес і художник-постановник Нааман Маршалл доклали чимало зусиль, щоб декорації мали правильний вигляд. Режисер розповідає, як вони копалися в архівах та шукали натхнення в роботах художника-концептуаліста Рона Кобба: «Ми знайшли багато концепт-арту, створеного для цих фільмів, який не використовувався. І знайшли спосіб надихнутися цим і помістити це в цей фільм».

У «Чужий: Ромул» товаришів Кейлі Спейні грають Девід Йонссон, Арчі Рено та Спайк Фірн. Стрічка з’явиться в українських кінотеатрах 15 серпня.

Як в Fallout. Режисер «Чужий: Ромул» поділився фото зі знімального майданчика

Курс UI/UX designer від Mate academy.
Хочете навчитись створювати зручні сайти та застосунки? Навчайтесь на курсі UI/UX designer та вже через 8 місяців ви зможете почати працювати.
Отримати знижку на курс

Джерело: GamesRadar

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: