Новини WTF 31.05.2024 о 09:21 comment views icon

Google раптово збільшив вартість Gemini 1.5 Flash на 98% і заявив, що попередня була «одруком»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Google тишком-нишком удвічі збільшив ціни на використання API своєї нової моделі Gemini 1.5 Flash.

Раніше мільйон токенів на вивід обходився у 53 центи, а нині коштує 1,05 долари.

Цікаво, що на обурення в Twitter відреагував лідер продукту Google AI Логан Кілпатрік, заявивши, що попередня вартість всього лиш була… «одруком».

Gemini 1.5 Flash  — це невелика мультимодальна (здатна аналізувати текст, відео, аудіо та зображення) мовна модель з контекстним вікном у 2 млн токенів, яку Google представив 14 травня. На той час Джош Вудворд, віцепрезидент Google Labs, зазначав, що розробникам слід використовувати Gemini 1.5 Flash, якщо вони хочуть швидко виконувати завдання, де низька затримка має значення (з іншого боку Gemini 1.5 Pro орієнтована на «більш загальні або складні, часто багатоетапні завдання з міркування»).

Курс UI/UX дизайну від Mate academy.
На курсі ви навчитесь створювати інтуїтивно зрозумілі та привабливі інтерфейси вебсайтів і застосунків. Ви також освоїте ключові принципи дизайну та дізнаєтесь як виділятися на ринку. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо. Сертифікат теж буде!
Дізнатися більше про курс

Вчора Google оголосив, що збільшує ліміт швидкості для Gemini 1,5 Flash до 1000 запитів на хвилину і скасовує ліміт запитів на день.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: