Новини Кіно 11.07.2024 о 18:30 comment views icon

Інтимне тату Цирі буде в серіалі «Відьмак» — в якій серії можна подивитися

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Знімання четвертого сезону серіалу «Відьмак» Netflix тривають. Протягом останніх кількох тижнів знімальна група фільмувала сцену, де сцену, де Цирі робить тату. У книгах Анджея Сапковського Циріла робить тату на дуже інтимному місці, тому це питання особливо хвилює глядачів серіалу.

За романом, Цирі та банда «Щурів» захоплюють майстерню тату-майстра та змушують його робити для них татуювання. Містле, отримує червону троянду на верхню внутрішню частину стегна. На той час вони з Цирі перебувають у стосунках, тож остання вирішує зробити таке ж тату. Незабаром після цього «Щури» зустрічаються з Лео Бонартом, але це вже інша історія.

Інтимне тату Цирі буде в серіалі «Відьмак» — в якій серії можна подивитися

Джерела повідомляють, що сцену зняту для епізоду 3 або 4 серіалу «Відьмак». Невідомо, чи буде в серіалі досить жорстока сцена з Бонартом і у якому епізоді.

Татуювання є у Цирі у грі The Witcher 3, його можна побачити під час короткого перебування дівчини на Скелліге. Гравець має можливість обрати опцію в діалозі, яка розповість, чи означає татуювання щось для Цирі після всіх цих років.

Інтимне тату Цирі буде в серіалі «Відьмак» — в якій серії можна подивитися

Також принцеса Цинтри отримає у серіалі нову зачіску. Це проста стрижка з волоссям до плечей, коротша, ніж раніше в серіалі та у більш ранніх витоків. Цю та багато іншого зі своєї історії Цирі розповідає Висоготі, старому чоловікові, якого вона зустрічає пізніше, але наразі не відомо, чи буде він у серіалі.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Hillel IT School.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Очікується, що знімання четвертого сезону «Відьмака» триватимуть до кінця жовтня – початку листопада 2024 року. Після невеликої перерви зніматимуть п’ятий, останній, сезон 5-й сезон.

Серіал «Щури», спін-офф «Відьмака» від Netflix, ймовірно, скасований — відзнятий матеріал увійде до четвертого сезону основного шоу

Джерело: Redanian Intelligence

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: