Новини Новини 04.07.2023 о 17:21 comment views icon

Конкурс блогів ITC.UA — екватор перейдено. Не проґавте шанс виграти сучасний ігровий ПК

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/asyris-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/asyris-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/asyris-96x96.png

Asyris

Головний Модератор Дописів, Голова Ради авторів ITC

Перший Конкурс блогів ITC.UA вже перевалив за екватор, тож саме час нагадати про гарну можливість дати волю прихованим творчим здібностям та написати на сучасний ігровий ПК ASGARD від Click.ua.

Візьми участь у конкурсі та виграй ігровий ПК від
Конкурс блогів ITC.UA — екватор перейдено. Не проґавте шанс виграти сучасний ігровий ПК

Отже, час ще є до наступного понеділка, 10 липня (включно), а умови нашого конкурсу —  максимально прозорі та чесні. Всі вони детально розписані в тексті анонсу запуску конкурсу. Принагідно відібрали окремі авторські тексти блогів, які варті уваги, на нашу думку.

Нас дуже тішить, що переважна більшість авторів уважно прочитала умови Конкурсу та правила Блогів, але є кілька дрібних моментів, які хотілося б проговорити окремо для уникнення непорозумінь. По-перше, мова ведення блогів — виключно українська. Тексти англійською — це звісно добре. Але наразі зосередимось на розвитку та просуванні дубляжу української. По-друге, ілюстративний матеріал та оригінальні візуалізації — це суттєво підвищує якість текстів та збільшує шанси на перемогу. І, по-третє, дуже просимо дотримуватися простих правил під час роботи з текстом у вбудованому редакторі. Це суттєво пришвидшить публікацію матеріалів на сайті та умилостивить Озіріса.

Наразі, багато Авторів вирішили писати блоги й поза Конкурсом, що нам особливо гріє серце — саме для цього ми й започаткували цю платформу. Нам надзвичайно приємно, що стільки людей пише статті, коментує, читає блоги — це дуже надихає, дає нам силу, наснагу працювати, вдосконалюватися, розвиватися та радувати вас новими конкурсами з приємними подарунками.

Дякуємо, що продовжуєте писати Блоги на ITC!

Виграй ігровий ПК від
Конкурс блогів ITC.UA — екватор перейдено. Не проґавте шанс виграти сучасний ігровий ПК

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: