Новини Кіно 22.07.2024 о 12:37 comment views icon

Marvel анонсувала еру мутантів після «Дедпула й Росомахи» та потенційний фільм «Месники проти Людей Ікс»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Marvel анонсувала еру мутантів після «Дедпула й Росомахи» та потенційний фільм «Месники проти Людей Ікс»

Розділ Кіно виходить за підтримки?

«Дедпул і Росомаха», який вийде в кінотеатрах вже цього тижня, розпочне еру мутантів в кіновсесвіті Marvel.

«Тепер, у нас є персонажі зі світу Людей Ікс, Мутанти, до яких ми не мали доступу раніше. Отже, це початок, і кожен фільм після «Дедпула й Росомахи» буде ерою Мутантів в MCU», каже керівник студії Кевін Файгі.

Ера мультивсесвіту пішла зовсім не так, як планували у Marvel і Disney, зважаючи на те, що студія надавала перевагу кількості над якістю (головним чином завдяки величезному напливу телешоу на Disney+), тож, схоже, повернути шанувальників вирішили не лише скороченням лінійки, а й відходом до нової ери.

Також Файгі не виключив запуск у майбутньому фільму «Месники проти Людей Ікс», зважаючи на новий напрямок роботи.

Наразі Marvel шукає режисера для п’ятих та шостих «Месників» і веде перемовини з братами Руссо.. Раніше фільми були публічно відомі під назвами «Месники: Династія Канґа» і  «Месники: Таємні війни» (хоча Marvel все ще вирішує, як обіграти відхід Джонатана Мейджорса з ролі Канга Завойовника після звинувачень у переслідуванні).

Також анонсовано, що в наступних «Месниках» з’являться 60+ персонажів всесвіту Marvel. Раніше студія задумувалась й про повернення оригінального складу з Робертом Дауні-молодшим на чолі, однак Файгі спростував ці чутки.

Тим часом «Дедпул і Росомаха» стане єдиним фільмом студії, який вийде цього року старт прокату в Україні 25 липня.

Онлайн-курс повного дня Front-end developer від Mate academy.
Курс Front-end developer допоможе вам підготуватись до карʼєри в IT з нуля. На вас чекає багато практики та досвідчені ментори. .
Отримати знижку на курс

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: