Новини WTF 19.07.2024 о 19:13 comment views icon

Microsoft радить перезавантажити комп’ютер 15 разів, щоб прибрати «синій екран смерті» CrowdStrike у Windows

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Microsoft радить перезавантажити комп’ютер 15 разів, щоб прибрати «синій екран смерті» CrowdStrike у Windows

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Технології, на які ми заслужили.

Microsoft, здається, знайшла рішення подолати те, що може виявитися найбільшим збоєм в історії ІТ — за словами корпорації, треба просто перезавантажити комп’ютер… багато разів.

Пораду помітив сайт 404 Media у п’ятничному оновленні від Microsoft.

Microsoft радить перезавантажити комп'ютер 15 разів, щоб прибрати «синій екран смерті» CrowdStrike у Windows

«Ми отримали звіти про успішне відновлення від деяких клієнтів, які намагалися кілька разів перезапустити віртуальну машину», — повідомила Microsoft користувачам. «Може знадобитися кілька перезавантажень (відомо про 15), але загалом відгуки свідчать про те, що перезавантаження є найефективнішим кроком усунення несправностей на цьому етапі».

Підприємства, здається, повільно оговтуються від проблеми, яка поширились на увесь світ цього ранку. Нагадаємо, що внаслідок збою в оновленні антивірусу CrowdStrike сьогодні постраждали IT-системи по всьому світу (зачепило й Україну, де користувачі повідомляли про проблеми з сервісами monobank, Нової пошти та перебої у мережі Vodafone). У світі наразі скасовано близько 1100 авіарейсів, а CNN пишуть про колапс в аеропортах. Також наразі не працюють деякі вокзали, банки, телебачення та лікарні, у США повідомляють про збої в роботі екстрених служб і 911.

Не зараз, Intel! Виробник процесорів запустив опитування про «улюблену комп’ютерну епоху» у розпал масштабного IT-збою

Курс QA engineer від Mate academy.
Станьте QA-інженером, що відповідає за технічну якість продукту. Після закінчення курсу допоможемо з працевлаштуванням!
Отримати знижку на курс

Crowdstrike повідомила у коментарі, що активно працює з клієнтами, які постраждали від дефекту у Windows (на хости Mac і Linux він не впливає). Проблема виявлена, ізольована та виправляється.

«Ми направляємо клієнтів на портал підтримки для отримання останніх оновлень і продовжуватимемо надавати повні та постійні оновлення на нашому вебсайті. Крім того, ми рекомендуємо організаціям переконатися, що вони спілкуються з представниками CrowdStrike через офіційні канали. Наша команда повністю мобілізована для убезпечення та стабільності клієнтів CrowdStrike».

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: