Новини Технології 13.10.2022 о 19:00 comment views icon

Tesla впроваджує HELP — нову систему цифрових, світлових та стільникових сповіщень про небезпеку для автомобілів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Tesla підписала велику угоду з Emergency Safety Solutions (ESS) про впровадження технології Hazard Enhanced Location Protocol (HELP) у свої автомобілі.

Програма HELP допомагає запобігти зіткненням із пошкодженими транспортними засобами та їх пасажирами. Tesla стане першою компанією з виробництва легкових автомобілів, яка запровадить цю технологію.

За словами ESS, технологія відповідає нормативним стандартам і за допомогою інтелектуальної системи надає два типи надійних попереджень, щоб повідомити водія про несправний автомобіль: світлових та цифрових.

Однак найважливіша частина продукту – це окрема система, яка за допомогою мобільних пристроїв повідомляє водіїв транспортних засобів про те, що поблизу знаходиться несправний автомобіль.

Ось відео-демонстрація системи попередження про небезпеку HELP:

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс

Сьогодні ESS оголосила, що вже працює з Tesla над впровадженням технології у її лінійку електромобілів:

“Це чудова новина, яка значно підвищить безпеку на дорогах. Tesla є лідером у галузі інновацій для легкових автомобілів і стане першою такою компанією, яка впровадить технологію HELP на мільйони своїх електромобілів по всьому світу. Це монументальний крок у зусиллях подолання проблем небезпеки, пов’язаної з аваріями через несправні транспортні засоби, які щорічно травмують або вбивають десятки тисяч людей по всьому світу”, – коментує генеральний директор Том Мецгер.

Tesla має репутацію компанії, яка приділяє першочергову увагу безпеці своїх автомобілів відповідно до різних стандартів. Компанія отримала вищі оцінки NHTSA (Національне управління безпеки руху на трасах США) щодо безпеки за підсумками краш-тесту чотирьох своїх автомобілів. Крім того, за допомогою передових систем допомоги водію, таких як Autopilot, автомобілі Tesla потрапляють в аварії вдесятеро рідше, ніж у середньому по країні – про що свідчать дані компанії.

За словами ESS, Tesla впровадить технологію HELP “у низку автомобілів у всій своїй лінійці” – спочатку в Північній Америці через бездротове оновлення ПЗ.

За даними компанії, у США щорічно понад 72 000 людей страждають від аварій за участі з виведених з ладу транспортних засобів, 15 000 з яких травмуються або гинуть.

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс

Джерело: Electrec, Teslarati

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: