Новини Софт 16.07.2024 о 09:29 comment views icon

Власники iPhone зможуть відновити втрачені фото — в галереї з’явиться спеціальний альбом

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Власники iPhone зможуть відновити втрачені фото — в галереї з’явиться спеціальний альбом

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

З iOS 18 користувачі iPhone отримають оновлення в застосунку Фото — альбом зі знімками та відео, які колись вважались втраченими.

Мова йде про медіа, які були втрачені через пошкодження бази даних, неправильно збережені в бібліотеці або зроблені за допомогою сторонніх програм.

Як відновити фото на iPhone?

  • Відкрийте застосунок Фото і натисніть Альбоми
  • Оберіть альбом Відновлені / Recovered
  • Натисніть «Видалити назавжди» або «Відновити в бібліотеку».

Нова опція також буде доступна для користувачів Mac та iPad з ‌iPadOS 18‌ та macOS Sequoia‌.

Після встановлення оновлення пристрої автоматично скануватимуть фото чи відео, які можна відновити, аби надати миттєвий доступ до втраченого контенту.

Нагадаємо, раніше користувачі скаржились на незвичайну помилку, яка відновлює давно видалені фотографії. Apple згодом повідомила, що це сталося через проблему з пошкодженням бази даних та випустила виправлення.

Бета-версії ‌iOS 18‌, ‌iPadOS 18‌ і ‌macOS Sequoia‌ наразі доступні для розробників і публічних бета-тестерів. У загальний доступ оновлення надійдуть цієї осені.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Hillel IT School.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Привіт, комп’ютер! Apple дозволить перейменувати Siri через Vocal Shortcuts в iOS 18

Джерело: The Verge, Macrumors

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: