Новини Кіно 22.05.2024 о 11:50 comment views icon

«Зоряний шлях» повертається в новому фільмі Paramount — ймовірно, зі сценаристом «Людей Ікс» Саймоном Кінбергом

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Paramount працює над новим фільмом «Зоряний шлях», дія якого розгорнеться за десятиліття до подій стрічки Дж. Дж. Абрамса 2009 року (одинадцятого повнометражного фільму у всесвіті Star Trek).

За даними The Hollywood Reporter, до режисерської команди долучився Тобі Хейнс, який зняв кілька епізодів серіалу «Андор», а сценарій написав Сет Грем-Сміт.

Дія фільму розгортається за десятиліття до подій фільму Дж. Дж. Абрамса 2009 року (приблизно в наші часи) і, ймовірно, розповідатиме про створення Зоряного флоту та перший контакт людства з інопланетним життям.

Абрамс так само залучений у новий «Зоряний шлях», як продюсер. Також Paramount веде перемовини з Саймоном Кінбергом, відомим за сценаріями до фільмів «Люди Ікс», «Містер і місис Сміт» та «Шерлок Холмс», а також як режисер «Люди Ікс: Темний Фенікс».

Paramount планує випустити фільм вже у 2025 році, однак на тлі потенційного продажу студії ситуація може змінитися.

Науково-фантастична франшиза у стилі космічної опери «Зоряний шлях» стартувала у 1966 році з оригінальним серіалом Джина Родденберрі, а згодом розширилась низкою шоу, фільмів, романів та відеоігор. Події всіх творів франшизи відбуваються в майбутньому, де людство починає активне дослідження і колонізацію галактики Чумацький Шлях, а також зустрічається з численними сусідніми цивілізаціями. Останній фільм з всесвіту Зоряного шляху «Стартрек: За межами Всесвіту» вийшов у 2016 році.

Онлайн-курс "Adobe Premiere з нуля" від Skvot.
Навчіться монтувати відео.Впевнено.Швидко.Без конфлікту «очікування/реальність».Під менторством засновників Cofounder Studio.Які змонтували понад 3000 роликів на двох.
Детальніше про курс

Всі повнометражні фільми Star Trek тепер доступні в 4K HDR — Paramount випустила на Blu-ray фільми «Наступного покоління»

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: