Новости Новости 05.04.2016 в 14:17 comment

ВОЛЯ запускає трансляцію телеканалу АМС (Breaking Bad, Fear the Walking Dead) українською мовою

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

AMC_01

Українська компанія ВОЛЯ та міжнародна телекомпанія AMC Networks International оголосили про партнерство і спільний запуск телеканалу АМС в Україні. Відомі оригінальні серіали АМС – «Пуститися берега» (Breaking Bad), «Бійтеся ходячих мерців» (Fear the Walking Dead), «Зупинись і гори» (Halt and Catch Fire) − будуть доступні глядачам українською мовою ексклюзивно в пакетах ВОЛІ.

Телеканал АМС, який входить до складу компанії АМС Networks International − UK, віддає перевагу фільмам усіх жанрів та демонструє прем’єри успішних оригінальних програм. Упродовж останніх десяти років канал створив кілька відомих серіалів, він широко представлений у Північній Америці і доступний глядачам понад 125 країн світу. В свою чергу AMC Networks International − UK транслює 13 тематичних телевізійних каналів у Європі, Середньому Сході, Африці та Азії.

«АМС започаткував нову історію на телебаченні завдяки своїм успішним серіалам. Ми раді бути партнером ВОЛІ і надавати відмінний вибір ексклюзивних серіалів та фільмів із найбільшої світової кінобібліотеки українською мовою», – зазначив виконавчий віце-президент із програмної та операційної діяльності глобального офісу АМС і Sundance Channel Гарольд Гроненталь (Harold Gronenthal).

Портфоліо компанії включає такі телеканали як: АМС, Sundance Channel, Eva, Extreme Sports, MGM та дитячий JimJam разом із партнерськими каналами − Outdoor Channel & Polsat JimJam, CBS Drama, CBS Action, CBS Reality, CBS Europa та канал Horror з CBS Studios International. Об’єднані канали та канали спільного виробництва мають аудиторію у понад 160 мільйонів домогосподарств у більш ніж 140 країнах і транслюються 26 мовами.

«Ми раді запропонувати нашим споживачам приголомшливі прем’єри ексклюзивних серіалів і популярних фільмів АМС. Як лідер цифрових розваг ВОЛЯ надає абонентам можливість дивитися найбільш обговорювані телепередачі разом із глядачами усього світу», − говорить директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс

Новий канал АМС представлений в пакетах послуг ВОЛІ, починаючи зі «Стартового», у всіх містах присутності компанії.

Джерело: ВОЛЯ


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: