Новини Ігри 19.07.2023 о 14:13 comment views icon

Гра про Мандалорця — художник DICE створив концепт, який відразу став вірусним

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Гра про Мандалорця — художник DICE створив концепт, який відразу став вірусним

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Серіал «Мандалорець» є одним з найуспішніших і найпопулярніших серед шанувальників «Зоряних війн». При цьому дивно, що Disney слабо монетизує цю популярність, зосередившись переважно на Disney+ та іграшках. Можна було б очікувати появи відеоігри на основі такого популярного серіалу, але цього поки що не сталося.

Дизайнер DICE показал, как могла бы выглядеть игра по сериалу «Мандалорец»

Ходили чутки, що Disney займається створенням гри на основі серіалу, яка, ймовірно, розробляється у співпраці з Ubisoft. Однак пізніше з’ясувалося, що ця гра називається Star Wars Outlaws і не має прямого відношення до «Мандалорця». Схоже, що поки що не передбачається гри, заснованої на серіалі. Хоча у майбутньому ситуація може змінитися.

Дизайнер DICE показал, как могла бы выглядеть игра по сериалу «Мандалорец»

Гевін Маршалл, технічний дизайнер інтерфейсу користувача в студії DICE, вирішив уявити, як може виглядати гра, заснована на серіалі «Мандалорец». Він створив кілька концептуальних зображень, які демонструють мандалорця, можливі ігрові локації, а також елементи інтерфейсу.

Дизайнер DICE показал, как могла бы выглядеть игра по сериалу «Мандалорец»

Фанати дуже хочуть отримати гру з відкритим світом, де вони зможуть грати за мисливця за головами у всесвіті «Зоряних війн». Можливо, Disney все ж таки почує їх і візьме до уваги зусилля Гевіна Маршалла, який уже показав, як могла б виглядати така гра.

Онлайн-курс "Математика тастатистика для Data Science" від robot_dreams.
Навчіться проводити статистичний аналіз даних за допомогою Python та розвиньте математичне мислення для розв’язання реальних завдань Data Science.
Детальніше про курс

Джерело: comicbook

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: